Najnovije vesti
Slobodno vreme
STOP za kompulzivno prejedanje

STOP za kompulzivno prejedanje

Kompulzivno prejedanje je poremećaj ishrane koji podrazumeva uzimanje prekomernih količina hrane kao kompenzaciju za različite vrsta nezadovoljstva. Najčešće se manifestuje kao brzo gutanje hrane bez obzira na ukus i vrstu a osećaj sitosti se ne prepoznaje. Ukoliko je prejedanje učestalo, potrebno je preduzeti konkretne korake za blokadu apetita. Odličan izbor je šafran koji se smatra prirodnim blokatorom apetita a njegova efikasnost je potvrđena u nekoliko naučnih studija. Jedan od najkvalitetnijih suplemenata koji sadrži ekstrakt cveta šafrana je Saffranex, potpuno prirodan i zdrav dodatak ishrani.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Stop za kompulzivno prejedanje
Stop za kompulzivno prejedanje

Saffranex pored smanjenja apetita, popravlja dobro raspoloženje a patentirani sastojak Sinterol®Xpur sa moćnom kombinacijom citrusa uspešno topi masne naslage sa stomaka i bedara. Uz prirodni kofein iz guarane koji podiže energiju i pojačava efekte topljenja masti, Saffranex će vam pomoći da brzo vidite razultate i smršate bez stresa.

Saffranex možete poručiti putem zvaničnog sajta www.saffranex.rs, pozivom na broj telefona 011 401 08 74 i 066 34 33 34. Iskoristie akciju 2+1 GRATIS!

Saffranex
Saffranex