undefined
undefined

Humanitarni tiket u podne: Tijana Malešević tipuje za užički Dom za decu i omladinu “Petar Radovanović”

Vreme čitanja: 4min | sre. 05.08.20. | 11:36

Reprezentativka na tri utakmice pokušava sa MOZZART šansama

Užičanka Tijana Malešević je već 2011. godine debitovala za nacionalni tim i odmah se okitila sa tri medalje. Dve su bile najsjajnije, sa Evropskog prvenstva i Evropske lige. Uspešan niz Tijana je, sa saigračicama iz reprezentacije, nastavila na OI u Riju, srebrno odličje. To takmičenje neće nikad zaboraviti. Dve godine kasnije na Svetskom prvenstvu u Japanu učestvovala je u osvajanju zlata.

Za sportski događaj koji će pamtiti celog života Tijana izdvaja.

Izabrane vesti

”Olimpijske igre u Riu iz 2016. godine, a utakmicu sa SAD – om. Polufinale na tom turniru i naša pobeda od 3:2 za finale”, ističe srpska reprezentativka i kreće u plemenito tipovanje.

Naša početna stanica je Finska, HAKA – HIFK. Bolji međusobni skor imaju gosti, 1:0:5, uz najubedljiviji trijumf od 4:1. Haka je jedan od dva kluba u ligi bez pobede, četiri remija, uz dva poraza. Sa suficitom od šest bodova i tri pozitivna ishoda gosti ulaze u duel. Čak četiri poslednje utakmice gost je rešio u svoju korist.

“Mozzart šansa, HIFK će pobediti ili voditi na poluvremenu”.

U Švajcarskoj i Češkoj naša humanitarna gošća stigla je do novih klupskih trofeja. Uspešnu karijeru odbojkašice započela je u slavnom užičkom Jedinstvu. Prošlu sezonu odigrala je u Indoneziji i nada se da će i narednu igrati u tamošnjoj ligi. Tijana je zadovoljna kako je protekla minula takmičarska godina, a i dalje nas ostavlja u Finskoj, SJK – KUPS. Gosti imaju suficit od deset bodova i sjajnu seriju od sedam utakmica bez poraza. Krajem jula KuPS je pobedio današnjeg rivala sa 2:1, potom je domaći tim odigrao nerešeno. Statistika je interesantna, 8:8:8, a najubedljiviju pobedu imaju domaći od 5:0.

“Opet Mozzart šansa gosti pobeđuju ili vode posle 45 minuta igre”.

Dane korone naša gošća dobro podnosi, a trudi se da što više vremena provodi u prirodi. Rado je prihvatila naš poziv da sastavi “Humanitarni tiket u podne” i sada nas odvodi u Švedsku, MALME – HELSINGBORG. Istorija je na strani Malmea, 21:13:16. Poslednja tri okršaja dva kluba dobio je Malme, a da nije primio gol. Domaći tim ima 15 bodova više od rivala, a na osam utakmica jednom je kapitulirao. Gosti imaju interesantan niz, čak pet poslednjih remija.

“Neka dođe dva plus”.

Tijana Malešević nije imala konkretnog uzora osim što je pratila mušku odbojkašku reprezentaciju koja je briljirala i u to vreme. Ostala su nam još dva meča koja je odabrala Tijana. Prvo nas vodi u Beograd i malo navijački bira par CRVENA ZVEZDA – RADNIČKI NIŠ. Rivali imaju startne pobede sa po 3:0. Zvezdin pobednički niz traje na šest utakmica. NIšlije su dobile četiri duela, a u poslednjem Metalac. Na poslednjih 17 utakmica Zvezda nije izgubila od Nišlija.

“Ponovo dva plus”.

INTER – HETAFE za kraj današnjeg plemenitog listića. Utakmica Lige Evrope, osmina finala, a rivali se nisu sastajali. Klub iz Milana je u seriji od osam utakmica bez poraza, pet pobeda. Hetafe ima učinak od 1:5: 4. Očigledno da oba kluba u meč ulaze bez dvojice startera. Inter i Hetafe igraju jedan meč u Gelzenkirhenu. Sve utakmice Lige Evrope od četvrt finala do finala igraju se u Nemačkoj, na jedan meč.

“ŠNS ki1Vpp1”, konstatuje Tijana koja se drži devize “U se, i u svoje kljuse”, uz večiti pozitivan stav iz koga se uvek izrodi nešto dobro.

Našu reprezentativku upoznajemo sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem i “Humanitarnim tiketom u podne”. MOZZART je kroz “Humanitarni tiket u podne” donirao 15.711.389 dinara. Nekadašnji golman Slavoljub Krnjinac postao je 54. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Ukupno 209. po redu u dobrotvornom tiketu.

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000, 00 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević i Slavoljub Krnjinac.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za decu i omladinu sa autizmom “DECA SVETLOSTI”, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/ Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara