Od ponedeljka prijem zahteva za izradu đačkih i studentskih dvomesečnih pokaznih karata za GSP

13:08:00 04.08.2020, Komentara: 0

Novi Sad - U toku je izrada godišnjih karata za učenike i studente do 26 godina starosti, za sve zone u gradskom i prigradskom saobraćaju, od I do IV zone.

Od ponedeljka prijem zahteva za izradu đačkih i studentskih dvomesečnih pokaznih karata za GSP


Cena godišnje karte je 5.000 dinara (+ troškovi izrade 375 dinara). Zahtevi za izradu se predaju na šalteru 12 na Međumesnoj autobuskoj stanici. Godišnja karta važi godinu dana od dana izdavanja.

Kako karte još nisu gotove, odobreno je da učenici i studenti u septembru i oktobru mogu na prošlogodišnju pokaznu kartu (za sezonu 2019/2020) da kupe mesečnu markicu.

Za učenike i studente koji nemaju izrađene pokazne karte za sezonu 2019/2020, kao ni mogućnost izrade godišnje karte (beskontaktne čip kartice) omogućena je izrada pokaznih karata kako bi mogli da kupuju mesečne markice za septembar i oktobar.

Izrada ovih pokaznih karata odnosi se na IIA, IIIA, IVA, VA, VIA, VIIA, VIIIA i IXA zonu (Sremski Karlovci, Bački Jarak, Novi Rakovac, Beočin, Temerin, Brazilija, Čerević, Gospođinci, Koruška, Banoštor, Sviloš, Susak, Grabovo i Lug).

Prijem zahteva za izradu pokaznih karata će početi 10. avgusta na svim kioscima gde se prodaju markice.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?