Gradovi

Koalicija Demos-NDP zajedno na izborima u Prijedoru

Koalicija Demos-NDP zajedno na izborima u Prijedoru
Foto: Srna | Koalicija Demos-NDP zajedno na izborima u Prijedoru

PRIJEDOR - Pod imenom Koalicija Demos–NDP ove dvije stranke nastupiće u Prijedoru zajedno na lokalnim izborima, najavio je danas predsjednik Gradskog odbora Demosa Prijedor Tomislav Prpoš.

"Vođeni smo idejom ukrupnjavanja političke scene u Prijedoru, pa i u Republici Srpskoj. Mislim da zajednički možemo stići do promovisanog cilja – odbornički klub u Skupštini grada Prijedora, a politički ciljevi ove dvije stranke su bliski, tako da mislim da će glasači prepoznati naše namjere", rekao je Prpoš na konferenciji za novinare u Prijedoru.

On je izrazio ubjeđenje da će ova koalicija postići dobar rezultat, dodajući da je CIK BiH ovjerio ovu koaliciju i da predstoji dosta rada.

Povjerenik Gradskog odbora NDP-a Prijedor Silvi Milanović rekla je da su svima koji prate politički život u Prijedoru poznate turbulencije koje su ovu stranku pratile do sada.

"To nas nije omelo i mi i dalje radimo punom parom i prisutni smo na političkoj sceni. Sa Demosom smo dogovorili zajednički nastup i očekujemo tri odbornika“, rekla je Milanovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije