Film

Snima se serija o Jeleni Marjanović, glavna uloga pripala Grand pevačici

Misteriozno i još uvek nerazrešeno ubistvo pevačice Jelene Marjanović, inspirisalo je reditelja Predraga Gagu Antonijevića da otpočne snimanje nove serije “Pevačica”, piše portal Mondo.

Snimanje serije počinje za nekoliko dana, a glavnu ulogu igraće Milica Pavlović, pevačica Grand produkcije.

Milica Pavlović
FOTO: ANTONIO AHEL/ATA IMAGES

Reditelj je o ovoj pevačici imao samo reči hvale.

– Da Milica prelepo peva to smo svi znali, ali nas je beskrajno oduševila i iznenadila svojim glumačkim talentom kakav se ne sreće često. Nije ni čudo što je i ranije dobijala ponude za filmske projekte – naveo je Antonijević.

Kreatori i scenaristi serije su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, a reditelj Miloš Kodemo. Produkcije potpisuju Dandelion inc i Film danas, koji sa ovom serijom, uz Državnog službenika, nastavljaju uspešnu saradnju sa Telekomom Srbije.

“Telekom Srbija je svojim modernim i inovativnim pristupom domaćem tržištu omogućio da zajedno pomeramo granice televizijskog sadržaja i tako gledaocimo pružamo jedinstven doživljaj – rekao je producent ovog ostvarenja Maksa Ćatović.

Snima se serija o Miloševiću i Miri Marković: Bjelogrlić odbio glavnu ulogu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

25 Shares
Share via
Copy link