LUKA JOVIĆ IZVISIO ZBOG IBRE! Zlatanova odluka koštala Srbina da još JEDAN KLUB odustane od njegovog angažovanja!
Foto: Profimedia

pROBLEM

LUKA JOVIĆ IZVISIO ZBOG IBRE! Zlatanova odluka koštala Srbina da još JEDAN KLUB odustane od njegovog angažovanja!

Fudbal -

Zlatan saopštio da mu ne pada na pamet da završava karijeru, čime je sveo na minimum šanse da Luka potpiše za roso-nere

Od već viđenog odlaska Luke Jovića u Milan neće biti ništa. Srpski as ostao je gotovo već bez šansi da potpiše za italijanskog giganta nakon odluke Zlatana Ibrahimovića da ne završi karijeru, koji se posle dogovora o ostanku u prestonici mode oglasio kratko:

- Mislite da sam gotov, da mi je karijera završena? Očito me ne poznajete. Ceo život sam morao da se borim, niko nije verovao u mene, pa sam morao da sam verujem u sebe. Kada bi pokušali da me slome, ja bih postao jači - pričao je Zlatan.

foto: EPA/ROBERTO BREGANI

Zlatanova borba da ostane u konkurenciji mnogo mlađih igrača i u 39. godini za Luku Jovića znači jedan klub manje kao opcija za nastavak karijere. Sasvim je izvesno da u Realu neće rizikovati da izgubi još jednu godinu, jer već ih je dovoljno prošlo uzalud u Lisabonu, a tu svakako treba pridodati i prošlu sezonu u Madridu.

Otpao je i Napoli, koji se ranije interesovao, a prema nekim spekulacijama, čak su se vodili i ozbiljni razgovori sa Jovićevim menadžerima Damjancem i Ramadanijem. Pod Vezuvom je prevladalo mišljenje da je Viktor Osimen iz Lila pravo rešenje za njihov napad, baš kao što je i ranije takvu procenu napravio Mančester junajted.

Ipak, daleko od toga da ovo sve znači da je Luka nepoželjan kao pojačanje. Srbina jedva čekaju Monako, kao i Herta, a nikako ne treba isključiti ni neku ponudu iz Premijer lige.

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track