Hrvaticu ismevali zbog video-snimka o pohovanim tikvicama: Sada se vratila da ponovi recept VIDEO

Ozana Pevec Marić napravila je pravu pometnju na internetu pre više od 10 godina, kada je na svom kanalu "Princess Ozana TV" na Jutjubu objavila dva video-snimka po kojima je pamte i danas. Iako je obrisala svoje stare snimke, na internetu i dalje mogu da se nađu njeni saveti kako da spremite sendvič za školu ali i onaj čuveniji - recept kako da ispohujete tikvice.

Život

Izvor: B92

Utorak, 28.07.2020.

13:49

Default images

Sada, čitavu deceniju kasnije, Ozana, koja sada ima 24 godine, vratila se da nam ponovo pokaže kako da napravimo jelo koje ju je "proslavilo".

Ozana sada ima muža i dete i pokazala je da se njeno umeće u kuhinji poboljšalo, ali i da ima smisla za humor, iako je video-snimak koji je objavila kada je imala samo 11 godina izazvao traume.

Pre nego što je objavila video-snimak u kom ponovo pravi tikvice, Ozana se oglasila na svom novom kanalu na Jutjubu da bi rekla kako je ismevanje koje je trpela uticalo na nju.

"Pisali su mi kroz sve ove godine razne komentare, ružne poruke, vređali me na internetu i na ulici. Zbog tih videa sam prošla pakao, a ja nikome ništa nisam napravila", rekla je Ozana u svom video-snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: