Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.07.2020.

13:52

Zvezdini fudbaleri odradili trening oporavka

Fudbaleri Crvene zvezde su u nedelju odradili samo trening oporavka posle treće pripremne utakmice i pobede nad Napretkom iz Kruševca na Marakani.

Izvor: MT

Autor: MT

Zvezdini fudbaleri odradili trening oporavka
Foto: FK Crvena zvezda

Pod instrukcijama kondicionog trenera Federika Panonćinija i njegovih saradnika, crveno-beli su imali zanimljiviji deo treninga oporavka koji je obuhvatao i rad sa elastičnim loptama, konopcima, kao i mini trambolinama.

Podeljene u tri grupe Zvezdine snage obavile su sve što se od njih tražilao u sportskoj sali.

Posle 45-minutnog rada u zatvorenom, prvotimci su se uputili ka terenu gde su odradili neophodna istrčavanja kako bi oporavak bio kompletan.

Zatim su se pojedini uputili u hotel sportslog centra FSS-a, a neki od fudbalera su zabavu pronašli u igranju stonog fudbala. Puno smeha i dobrog raspoloženja protekao još jedan dan na pripremama crveno-belih.

Trener Dejan Stanković dao je fudbalerima slobodno popodne, a već u ponedeljak se nastavlja sa žestokim radom i prirpemama, jer ih u utorak očekuje generalna proba pred start šampionata protiv Borca iz Banja Luke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu