Ilustracija, Reuters
Ilustracija, Reuters

REZZIME DANA (subota): Inter i Fener sigurice

Vreme čitanja: 3min | sub. 25.07.20. | 23:56

Pogledajte ko vam je 25. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

BENFIKA - SPORTING (tip 1, kvota 1,80) - 2:1

Nije bio važan kao neki raniji lisabonski derbiji, ali i pored toga što nije bilo vatre na tribinama, novi duel Benfike i Sportinga imao je šta da ponudi. Pored dobrog fudbala videli smo gol u sudijskoj nadoknadi koji će nakrcati samopouzdanjem igrače Benfike uoči najvažnijeg meča u sezoni, finala Kupa protiv Porta – 2:1. Sporting je bio blizu slatkog boda, ali je Vinisijus poslednji udario i doneo ceo plen Orlovima.

Opširnije OVDE.

NAPOLI - SASUOLO (tip 1, kvota 1,63) - 2:0

Ovakav slučaj se ne pamti otkako je uveden VAR! Sasuolo večeras na San Paolu nije igrao protiv Napolija, nego protiv VAR sobe. Četiri gola postigli su zeleno-crni. I izgubili su utakmicu 2:0! Četiri gola dao je Sasuolo, posle asistencije video tehnologije poništena su mu sva četiri. Cirkus, apsolutni cirkus, da čovek pozeleni od muke...

Opširnije OVDE.

ĐENOVA - INTER (tip 2, kvota 1,60) - 0:3

Mnogo puta je Inter ove sezone igrao na pogon bivših fudbalera Mančester Junajteda, Romelua Lukakua i Aleksisa Sančeza, a tako je bilo i na gostovanju Đenovi na kojoj su izabranici Antonija Kontea slavili s 3:0 (1:0) i na taj način se vratili na drugu poziciju Serije A na dva kola pre kraja. Lukaku je bio dvostruki strelac, Čileanac je dao jedan gol.

Opširnije OVDE.

DINAMO MINSK - GORODEJA (tip 1, kvota 1,45) - 1:0

Nije Dinamo bio toliko ubedljiv, niti je ova utakmica bila jednostavna za praćenje, ali ste uspešno zaokružili keca. Posle 45 minuta nije bilo golova, malo je to donelo sumnju, ali je Dinamo došao do gola u 52. minutu i samim tim i do tri boda. Strelac je bio Kvaščinskij i ispostavilo se da je to bio pobedonosni gol.

GENČLERBIRLIGI - BEŠIKTAŠ (tip 2, kvota 1,60) - 0:3

Najveći dobitnik poslednjeg kola je Bešiktaš. Crno-beli su kao gost pregazili Genčlerbirligi sa 3:0, u utakmici u kojoj je VAR imao prekovremeni rad, pošto je gledan na maltene svakih deset minuta. Tim iz Istanbula je prvenstvo završio na trećem mestu, ispred Sivasa i time je, verovatno, osvojio kartu za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Opširnije OVDE.

FENERBAHČE - RIZE (tip 1, kvota 2,40) - 3:1

Čekalo se samo da Fener probije oklop Rizea, a posle toga je sve išlo lakše. Emre Belezoglu je bio strelac u 39. minutu s bele tačke, a u drugom poluvremenu je Fener sa još dva gola zapečatio pobedu i to pošto je Rize izjednačio na 1:1. Fener je imao spreman odgovor i uspeo je da dobije i vama zaokruži keca.

BOAVISTA - RIO AVE (tip 2, kvota 1,85) - 0:2

Odlično ste predosetili dvojku na ovom duelu. Taremi je doveo Rio Ave u prednost u 17. minutu i posle toga su gosti mogli da igraju dosta mirnije. Nije se rezultat menjao do samog kraja utakmice, kada je Taremi takođe bio precizan i u 84. minutu postavio konačan rezultat.

RIJEKA - ISTRA (tip 1, kvota 1,12) - 4:2

Kako je moćno odigrao Čolak pokazuje činjenica da je postigao sva četiri gola za Rijeku na utakmici protiv Istre u pobedi od 4:2. Nije mogla Istra nikako da zadrži ovog momka koji se pokazao na pravi način, pa bi možda mogao i u neki jači klub da pređe na osnovu ovih igara.

PRECRTANO

GECTEPE - SIVAS (tip 2, kvota 1,67) - 3:1

E, Gectepe vas je danas potpuno iznenadio. Očekivali ste da će Sivas do trijumfa, ali ste od 31. minuta mogli da naslutite da se to neće završiti na pravi način. Uspeo je Sivas do izjednačenja kasnije, ali je Gectepe postigao još dva komada i rešio duel.

DENIZLI - ANKARAGUDŽU (tip 1, kvota 1,80) - 0:1

Ovo je bilo jako teško za ispratiti, ali na kraju se sve završilo onako kako ste najmanje želeli. Ceo meč ste se nadali da će doći do promene rezultata, da neće ostati 0:0, na kraju je tako i bilo, ali su gosti uzeli bodove. Stelac je bio Parlak u 94. minutu utakmice i na taj način je presudio Denizliju.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara