Slepo verovanje jednoj izjavi 1Foto: Freeimages/cierpki

Gospodin Nedeljko Tenjović ocenjuje u reagovanju na tekst o pojavi Tomislava Nikolića na Andrićevom vencu – kako Danas nije sačekao odgovor na postavljeno pitanje koje mu je naš list uputio u sredu oko 13 časova, prećutkujući da ga nije ni poslao…

…, odnosno da je prvi „odgovor“ koji je Danas dobio od njega usledio čak 24 časa kasnije i to kao reagovanje na stavove i mišljenja sagovornika u tom tekstu.

Da li gospodin Tenjović zaista misli da sagovornici našeg lista u vezi sa ovom temom nemaju pravo na mišljenje i svoje stavove u vezi sa posetom Tomislava Nikolića predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao i na viđenje celokupnog konteksta političkog delovanja Tomislava Nikolića, koji je u njihovim interpretacijama određen na njima svojstven način.

Da li smatra da bi trebalo da u svojoj analizi aktuelnog trenutka samo u obzir uzmu ono što je Tomislav Nikolić izjavio u vezi sa tim, i tome slepo veruju bez prilike da iznesu svoje viđenje aktuelne političke i društvene situacije?

Da li je Danasu zabranjeno da kontaktira javne ličnosti, koji se kritički odnose prema angažmanu bivšeg predsednika Srbije, i u kontekstu novih okolnosti ih pita ih za mišljenje?

Ukoliko gospodin Nedeljko Tenjović ima apsolutno poverenje u ono što njegov šef, kao i ostale ličnosti, koje plaćaju građani Srbije, kažu, to je njegova stvar.

Činjenica je, međutim, da se na stranicama Danasa nalaze i oni koji određene teme i situacije tumače drugačije, ne veruju slepo predstavnicima vlasti i njihovim saradnicima, odnosno imaju pravo da kažu šta o tome misle.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari