Search
Close this search box.

Evo novih likova u 4. sezoni serije Elite

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sada je i zvanično: u 4. sezoni serije Elite preostalim glumcima pridružiće se „novajlije“ – Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi i Pol Granch.
U maju 2020. godine, Netflix je na Twitteru zvanično potvrdio da je počelo snimanje 4. sezone, videom u kome se pojavljuju glumci koji i dalje igraju u seriji. Ipak, još kada je 3. sezona izašla. španski sajt Bluper pisao je da će serija imati 4. i 5. sezonu, ali da će ekipa biti sasvim drugačija.

PROČITAJ JOŠ Sve što znamo o 4. sezoni serije „Elite“

Istog dana, Netflix je potvrdio da u novim epizodama nećemo gledati neke od omiljenih nam likova: Lu, Polo, Carla, Nadia i Valerio završili su svoje priče. Nakon višemesečne ćutnje, Netflix nam je sada otkrio koga ćemo gledati u nastavcima, pozdravivši novu ekipu glumaca. „Dobrodošli u Elite porodicu, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi and Pol Granch,“ stoji u objavi, nakon čega su objavili i fotografije nove ekipe, sa starim glumcima – na snimanju. Ovo znači samo jedno – snimanje novih epizoda je počelo. Još uvek se ne zna koga će ovi glumci igrati, ali ono što je sigurno jeste da imaju brdo pratilaca na društvenim mrežama, zahvaljujući španskim serijama u kojima su ranije igrali. Manu je model, kog prati 5,2 miliona ljudi na Instagramu, a na stotine hiljada pratilaca imaju i Pol, Carla i Martina. Sve što znamo o novim epizodama, čeka te ovde.

POSLEDNJE VESTI