Marijana Mićić o popularnoj TV seriji "Tate": "Svaka žena je pomalo Gorica"

Iako nju poznajete kao popularno tv lice, serija "Tate" je pod reflektor stavila njenu primarnu profesiju, a to je gluma. Publika je za kratko vreme zavolela frizerku Goricu, a kako ju je oživela reći će nam glumica, Marijana Mićić.

Kultura

Izvor: B92, Prva TV

Utorak, 21.07.2020.

17:19

Marijana Mićić o popularnoj TV seriji
Foto: Printscreen / Prva

"Mi snimamo i radimo, sve mere su preduzete, i svi pazimo na sebe. Nosimo maske bukvalno do trenutka kada se kaže akcija, čuvamo se, i nadamo se da će se to na kraju isplatiti", kaže Mićićeva.

Nada se da će gledaoci od septembra, kada krene druga sezona, znati da prepoznaju sav njihov trud. "Što se tiče Gorice mnogi su komentarisali kako ona nije baš pozitivan lik, međutim kako prolazi vreme publika je sve više voli, i ja je lično volim", rekla je ona, ističući da njen lik i ona imaju dosta zajedničkih osobina.

"Možda sam nekada malo sebična i razmažena, ali to su osobine koje svako od nas ima. Svaka žena je pomalo Gorica", osvrnula se naša glumica.

"Ne bih se odrekla televizije, gluma je moja najveća ljubav", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

12 h

Podeli: