"Džoni je više puta pretio da će me ubiti"

Glumica Amber Herd izjavila 10. dana suđenja sa bivšim suprugom Džonijem Depom da je on više puta pretio da će je ubiti kao i da je on dobar u manipulisanju ljudima.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.07.2020.

14:49

Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Dunham

Ona je kazala i da je on bio veoma agresivan i da se zato stalno plašila za svoj život, prenosi BBC.

Dep je, inače, tužio britanski San zbog članka u kome je opisan kao neko ko tuče žene, a glumac je demantovao sve optužbe za nasilje.

Herd je optužila Depa za verbalno i fizičko nasilje, navodeći da je reč o vrištanju, psovanju, pretnjama, udaranju, šutiranju, udaranju glavom i gušenju, kao i o izuzetno zastrašujućem ponašanju.

"Neki sukobi su bili toliko teški da sam se plašila da će me ubiti, bilo namerno, bilo gubitkom kontrole. On ima jedinstvenu sposobnost da koristi svoju harizmu da prenese određeni utisak stvarnosti i veoma je dobar u manipulisanju ljudima", rekla je ona.
Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Dunham
"Za svoje postupke uvek je krivio treću stranu i uvek je govorio da je kriva druga osoba, koju bi nazivao čudovištem", dodala je.

Ona je kazala i da je Dep bio mračan i da je za njega sve bilo "život ili smrt", odnosno da je govorio da ona "samo mrtva može da izađe iz te veze".

"Ostala sam sa njim ne samo zato što sam mislila da može da se 'očisti' i da se stvari promene, već i zbog odgovornosti koju sam osećala. Želela sam da ga motivišem i pomognem mu da se promeni", rekla je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: