Poketino odbio još jedan posao, šta čeka?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.07.2020.
10:53
Izvor: Sportske.net

Argentinac imao dobru ponudu, ali nije ni razmišljao...

EPA/PETER POWEL
EPA/PETER POWEL

Povezane vesti

Maurisio Poketino je i dalje bez posla. Nakon odlaska, odnosno smene iz Totenhema, odbio je navodno Arsenal, a izjalovio se odlazak u Bajern.

Pominjan je kao trener Njukasla, ako Saudijci kupe klub, ali to je na dugom štapu.

Benfika nije bila opcija, iako se pisalo o tome, Žorž Žesus se vratio na mesto uspeha, a juče je otkriveno da je Poketino odbio Monako.

Naime, Kovač nije bio prva opcija, direktor "Kneževa" Pol Mičel je ponudio kako tvrde britanski mediji odlične uslove Argentincu, ali ovaj se nije mnogo premišljao, nije želeo da prihvati francuski klub.

Postavlja se pitanje šta čeka?

PSŽ sigurno ne, ako smeni Tuhela, Leonardo će ponuditi posao Alegriju.

Ovih dana, Bijelsin učenik iz Santa Fea koji je gotovo šest godina radio u Totenhemu dovodi se u vezu sa Juventusom, ali i Interom, ako Kinezi smene Kontea što je malo verovatno.

Baner

Čini se ipak da su to sve daleke opcije i da Poketino čeka da se otvori neka velika klupa, kao i da je spreman da i dalje bude bez posla, na kraju krajeva i dalje je na platnom spisku Levija i dogovara odštetu, ali to ne ide lako...

Kako sada stvari stoje, teško će se ovog leta vratiti poslu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 20.07.2020
11:09

Razumljivo. Placa ga Totenhem, nema potrebe da zuri.
Mada on je sebe malo precenio. Nema nijedan trofej, od Tota jeste napravio solidan klub sa dobrom bazom ali pitanje je kako bi se snasao u svlacionici koja je prepuna ega poput npr Realove ili ne daj boze PSZ-ove.

avatar
BlagoMeniOpetJA
Wednesday, 22.07.2020
00:16

zato je trebao da preuzme Arsenal. Klub koji je (u vrijeme kad je on dobio otkaz) bio malo ispod totenhema i cije je igrace poznavao odlicno. imao bi vjerovatno jednu od najboljih skaut sluzbi na svijetu na raspolaganju a iako skrta uprava je spremna da da pare za igrace koji procjene da im trebaju (ili kad panicare).

avatar
BlagoMeniOpetJA
Tuesday, 28.07.2020
21:52

da arsenal ponekad pare, jednom u dvije tri godine, dadose za pepea skoro 80 miliona proslo ljeto. Ne kazem da Arteta radi lose trenutno, ali iskreno lose je arsenal mjesto za ucenje trenutno. a ovo je njemu prvi poso. poketinjo je iskusniji, i po meni kvalitetniji menadzer trenutno. donio bi cvrstinu u igri i sa brzim arsenalovim igracima bi razvaljivao na kontre i polukontre

avatar
Milos Ilic_fb1
Sunday, 26.07.2020
14:06

Otkud ideja da bi uprava dala pare za pojacanja? pa Arteta radi odlican posao a ne moze da ocekuje pare ni za kakvo pojacanje osim ako ne proda neke igrace.
To bi mu bio uzasan potez.