''Marko Nikolić? Sedam mečeva, nijedan poraz, izvucite zaključke''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.07.2020.
10:49
Izvor: Sportske.net

Nije baš blagonaklono dočekan od strane navijača Lokomotive i tamošnjih medija, ali najvažniji cilj je ostvario već posle sedam mečeva u ruskoj Premijer ligi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Veliki uspeh ostvario je Marko Nikolić tek što je počeo da radi u moskovskoj Lokomotivi.

Preuzeo je ekipu tokom pauze zbog pandemije koronavirusa, nije imao mnogo vremena za pripreme, a pred sobom je imao zadatak vredan desetine miliona evra - zadržati drugo mesto na tabeli i izboriti plasman u Ligu šampiona.

U tome je uspeo, iako njegov dolazak nije propraćen sa simpatijama među navijačima Lokomotive, koji su bili prilično vezani za Nikolićevog prethodnika Jurija Sjomina, pa se neopravdano sumnjalo u kvalitete srpskog stručnjaka koga nisu dovoljno poznavali.

Bivšem treneru Partizana nije dugo trebalo da ih razuveri i posle sedam mečeva pod njegovim vođstvom ekipa Lokomotive je ostvarila cilj - plasirala se u grupnu fazu Lige šampiona.

U tih sedam mečeva, Lokomortiva je ostvarila učinak od tri pobede i četiri remija, bez poraza, a posle svega pohvale na NBikolićev račun izneo je i predsednik Upravnog odbora Lokomotive Anatolij Mešerjakov.
-
Baner 11

''Marko Nikolić? Pa, i sami ste videli sve. Sedam mečeva, nijedan poraz - mogu da se izvuku zaključci. Što se tiče ciljeva u grupi Lige šampiona, njih će postaviti Upravni odbor. Ali, naravno da želim da se borimo za plasman u sledeću fazu.Ovo je treći put uzastopno da ulazimo u Ligu šampiona i to ukazuje na ispravan rad svih ljudi koji su uključeni u ovaj proces'', naglasio je Mešerjakov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Monday, 20.07.2020
12:19

Zaključak, neko pre njega mu ostavio solidnu prednost nad trećeplasiranim heheheheh