Najnovije vesti
Sudbine
"Pun mi je kofer, nagrabusio sam" Bane Vidaković je uhapšen sa 30 grama heroina, A JAVNO SE STIDI SVOJE SRAMOTE

"Pun mi je kofer, nagrabusio sam" Bane Vidaković je uhapšen sa 30 grama heroina, A JAVNO SE STIDI SVOJE SRAMOTE

Glumac Branko Vidaković uhapšen je u subotu na Vračaru, kada je kod njega pronađeno više od 30 grama heroina, a iako su ovi navodi tačni, očigledno da glumcu, što smo mogli da zaključimo iz razgovora sa njim, za "Blic" nije prijatno da o tome govori, te ne želi da u potpunosti prizna šta se tačno dogodilo.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Bane Vidaković Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija
Bane Vidaković
Pročitajte još

- Jao nemoj te molim vas da pitam o tome - rekao je na početku razgovora Branko Bane Vidaković pokušavajući da izbegne temu.

Iako je juče rekao da svi njegovi prijatelji znaju da on koristi drogu, on u razgovoru za "Blic" nije želeo da otvoreno govori o tome da je uhapšen sa čak 30 grama heroina i na naše pitanje da nam objasni šta se tačno dogodilo rekao je u svom stilu da mu je dosta svega.

- Pun mi je kofer, nagrabusio sam... - rekao je Bane Vidaković.

Pročitajte još

Na pitanje zbog čega je krio kokain ispod maske, rekao je:

- Ma nisam....doviđenja.

Bane očigledno ne želi da prizna svoju grešku iako je uhapšen i ti navodi su tačni.

Podsećamo, glumac je, kako je pisao "Srpski telegraf", je priznao policijskim istražiteljima da je dugogodišnji narkoman i ovaj list navodi kako je glumac rekao da je droga bila za njegovu ličnu upotrebu pošto već dugo konzumira heroin, ali je policija ipak podnela krivičnu prijavu za prodaju.

- Svi moji prijatelji znaju da se drogiram, ali će vam svako od njih reći da ne valjam drogu. Nisam valjda lud da u ovim godinama idem u zatvor i brukam svoju decu. Svoj porok ne krijem, ali daleko od toga da sam diler - rekao je vidno uzbuđeni Bane, prenosi "Srpski telegraf".

Podsećamo, srpski glumac Branko Vidaković uhapšen je u subotu na Vračaru, kada je kod njega pronađeno više od 30 grama heroina.

Naime, policija je došla po prijavi gde su zatekli M.I. (40) kako izlazi iz garaže u kojoj se nalazio heroin. On je, nakon toga, zajedno sa Vidakovićem ušao u automobil marke “Ford”.

U trenutku kada im je policija prišla, M.I. je krenuo naglo unazad i tom prilikom udario u drugo vozilo, nakon čega se zaustavio. Pošto je odbio da otvori vrata policajac je slomio staklo i uspeo da ga izvuče iz kola, saznaje Objektiv.

Pretresom je utvrđeno da je M.I. u hirurškoj maski koju je nosio na licu krio tri kesice sa oko deset grama heroina.

Policija je pretresla i sumnjivu garažu u kojoj je pronađeno osam kesica sa više od 20 grama heroina, a u prostorijama koje je koristio Vidaković pronađene su dve digitalne vagice i još dve kesice sa više od pet grama heroina.

Njima je određen pritvor do 48 sati.

VIDEO: Slavni glumci čije karijere propadaju