Reakcije poznatih na hapšenje Baneta Vidakovića: "On je glumčina, sigurno nije diler"

Glumac Branko Vidaković priveden je u subotu u beogradskom naselju Vračar zbog toga što je posedovao heroin, ali je ubrzo pušten iz pritvora. On se ovim povodom oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk.

Život

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 20.07.2020.

10:33

Reakcije poznatih na hapšenje Baneta Vidakovića:
Foto: depositphotos/antonprado

Kako prenose beogradski mediji, glumca je policija privela zajedno sa još jednom osobom, a tada im je određen pritvor od 48 sati. Prema nezvaničnim informacijama, njima se na teret stavljaju i posedovanje, ali i prodaja opijata.

On je pušten da se brani sa slobode nakon što je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Juče je Vidaković napisao objavu na Fejsbuku, gde se obratio svojim prijateljima i pratiocima na toj društvenoj mreži.

"Alo braćo fejsbučari, samo da javim, kući sam živ i zdrav... Nisu me ni iznervirali mnogo... Pala buva na slona!!!", napisao je Vidaković. Njegovo privođenje je izazvalo reakcije nekoliko poznatih ličnosti.

"Ja njega obožavam, reč ružnu nećete čuti od mene o njemu. Ne uklapa mi se to, ali je glupo da bilo šta pričam o nečemu što mi nije poznato, on je glumčina i zasigurno nije diler. Bane Vidaković je moj drug, jedino što mogu reći, a sarađivali smo mnogo radeći mjuzikl, nikada ga nisam videla u toj varijanti", rekla je Zorana Pavić za Blic.

Vidakovićev kolega Branislav Lečić rekao je kratko da se nisu čuli još od februara i da će znati šta da misli o ovom slučaju tek kad sazna sve informacije. Za drugog privedenog pritvor do 30 dana

Sud je, međutim, na predlog tužioca odredio pritvor do 30 dana prema I.M. koji se tereti za isto krivično delo, a uhapšen je zajedno sa Vidakovićem pre tri dana u Beogradu.

Sudija za prethodni postupak je odredio pritvor I.M. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom roku ponoviti krivično delo, saopšteno je iz Višeg suda.

Za Vidakovića tužilaštvo nije tražilo određivanje pritvora, dodaje se u saopštenju suda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: