Najnovije vesti
Vesti Hronika
PREBILI MLADIĆA (22), PA GA UPUCALI U NOGU Policija u Novom Sadu uhapsila dve osobe, a za još dve i dalje traga

PREBILI MLADIĆA (22), PA GA UPUCALI U NOGU Policija u Novom Sadu uhapsila dve osobe, a za još dve i dalje traga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su N. E. (20) i M. N. (27), zbog postojanja osnova sumnje da su u petak 17. jula na Futoškom putu učestvovali u incidentu u kome je povređen dvadesetdvogodišnji Novosađanin.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Hapšenje privođenje akcija-kavez- Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija
Hapšenje privođenje akcija-kavez-

Kako se sumnja, oni su ga sa još dva za sada neidentifikovana lica najpre tukli drvenim palicama, a mladić je i pogođen u nogu hicem iz vatrenog oružja.

Policija je, istog dana, pronašla N. E. i M. N, odredila im zadržavanje do 48 sati i biće privedeni uz krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda višem javnom tužiocu u Novom Sadu. Osumnjičeni su zatečeni u automobilu sa falsifikovanim tablicama, pa se N. E. tereti i za krivično delo falsifikovanje isprave.

Pretresom stana povređenog Novosađanina policija je pronašla nelegalni pištolj i municiju pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Novosadska policija je saopštila da intenzivno radi na identifikaciji i pronalasku ostalih učesnika ovog događaja.