Nikola Čolić (©FK Partizan)
Nikola Čolić (©FK Partizan)

Čolić traži svoje mesto pod suncem: Pobeđivao sam Zvezdu i Real

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.07.20. | 13:40

„Verujem da ću ostaviti dubok trag u Partizanu“, kaže nova nada crno-belih

Dva mesta u startnih 11 Partizana su rezervisana za igrače do 21. godine. A, na letnjim pripremama ih ima četiri puta više.

Dakle, jaka konkurencija od starta vlada među crno-belima, a jedna od novih mladih nada Parnog valjka, koja se bori za svoje mesto pod suncem je Nikola Čolić (18).

Izabrane vesti

Momak iz Sopota, koji je tri godine bio učenik i Radove omladinske škole, sa velikim samopouzdanem je došao na pripreme prvog tima, da pokaže šta zna. Kako i ne bi kada je ostavio lep trag u mlađim kategorijama Partizana.

Iz perioda mlađih kategorija pamtim dosta pobeda i golova, prvenstveno protiv Crvene Zvezde, kao i trijumf i pobedonosni gol protiv Real Madrida. Njega bih posebno izdvojio. Pobede, posebno nad večitim rivalom, mladim fudbalerima dosta znače i daju veliki motiv za dalji napredaak. Od malena se učite da morate da pobedite, učite šta je pritisak, adrenalin i naravno sveti grb“, istakao je Čolić u razgovoru za klupski sajt.

Za sve do sada pokazano na Zlatiboru Čolić je dobio pohvale, ali one ga neće uljuljkati.

Dobijam pohvale i krio bih kada bih rekao da mi ne prijaju, ali sam svestan da ovo nije ni zrno mozaika koje moram da popunim i da je predamnom veliki rad, zalaganje i da je fudbal igra u kojoj moraš da si spreman i na aplauze i na kritike. Idem korak po korak, najveća želja mi se za sada ostvarila, da budem prvotimac Partizana. Na meni je sad da se dokažem, postavim nove ciljeve i verujem da ću se izboriti i da ću ostaviti dubok trag u mom Partizanu“.

Imao je prethodnih godina u Partizanu od koga Čolić da „krade zanat“. Bilo je odličnih igrača na pozicijama koje je i on pokriva.

Leonardo je bio tehnički savršen, Bambi Tošić je majstor fudbala, kao i Suma. Lazar Marković takođe. Fića Stevanović je već pokazao koliki potencijal poseduje. Bilo je, a i sad stvarno odličnih fudbalera na toj poziciji“.

Prezadovoljan je Čolić kako teku pripreme i siguran je da će njegovih „pet minuta“ doći.

Osećaj je stvarno neverovatan. Igrati zajedno sa ovakvim igračima, biti deo ovakvog tima i to u svom voljenom klubu, to nema cenu. Hvala šefu Miloševiću i upravi kluba na ukazanoj prilici i svim saigračima na fenomenalnoj podršci. Odužiću se, spreman sam“, poručio je Nikola Čolić.

Nova crno-bela nada iz „fabrike“ u Zemunelu...


tagovi

Nikola ČolićFK PartizanSuperliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara