REKAO DA JE BEOGRAD NJEGOV DOM, A SADA SE PERE: Reprezentativac tzv. Kosova priča drugu priču! (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

SADA JE PRIŠTINA NJEGOV DOM

REKAO DA JE BEOGRAD NJEGOV DOM, A SADA SE PERE: Reprezentativac tzv. Kosova priča drugu priču! (FOTO)

Fudbal -

Reprezentativac tzv. Kosova Suad Sahiti oglasio se na društvenim mrežama posle izjave za poljske medije i objasnio da "Beograd nije njegov dom".

"U jednom intervjuu koji sam dao medijima neke stvari su izvučene iz konteksta. Rođen sam i odrastao u Beogradu, ali Priština je moj dom i celo Kosovo. Sport i politika ne idu zajedno, mogu da pišu šta hoće, ja sam ponosan na svoju porodicu i poreklo. Ja sam Kosovar i ponosan sam što nosim dres Kosova. Moj san je da nas vidim na Evropskom prvenstvu ", poručio je Suad putem društvenih mreža.

foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, reprezentativac tzv. Kosova je u intervjuu poljskim medijima rekao kao je Beograd njegov dom, ali i naglasio kako ga politika uopšte ne zanima.

''Moj dom je u Beogradu. Rođen sam i odrastao tamo. Takođe, imam porodicu u Prištini. Ovde mi nije lako, poslednjih nekoliko meseci su bili teški. Daleko sam od onih koje volim, privikavam se da živim sam. Dani su mi drugačiji, čujem se telefonom sa familijom, gledam serije i igram igrice", rekao je između ostalog Suad.

foto: Instagram

''Potpuno sam nezainteresovan za politiku. Imam prijatelje Srbe, imam prijatelje Albance. Ne delim ljude na taj način. Ceo Balkan je predivan i pun fantastičnih ljudi. Imam porodicu Beogradu i Prištini, svi oni bi želeli da se politički problemi rešavaju u miru. Pre 40 godina, u zajedničkoj državi, nije bilo većih incidenata'', bile su reči Suada koji je, izgleda, predomislio.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track