Barsa kontaktira Gvardiolu, "Grizi" završio svoje?

Autor: Stefan Matić
petak 17.07.2020.
23:12
Izvor: Sportske.net

Bivši šampioni razočarani svojim najvećim pojačanjem.

EPA-EFE/DOMENECH CASTELLO
EPA-EFE/DOMENECH CASTELLO

Povezane vesti

Barselona nije uspela da obrani titulu u Primeri, sinoć su izgubili od Osasune a Real Madrid je nastavio neverovatan niz i savladao Viljareal za novu titulu Zinedina Zidana.

Sada se klubovi okreću ka Ligi šampiona, Barselona prvo mora da odigra revanš sa Napolijem. Podsetimo u prvom meču je bilo 1:1, eliminacija od Italijana bi značila i ekspresan Setijenov odlazak.

A možda i Grizmanov.

Francuz nije nastupio na jučerašnjem meču zbog povrede, ali se očekuje da bude spreman za Napolitance. Podsetimo Francuz je plaćen oko 110 miliona evra, dojučerašnji miljenik Atletika nije uspeo da se nametne kao jedan od lidera tima.

Španski Mundo Deportivo navodi da bi "lek" za jučerašnje razočaranje mogao doći iz Mančestera i to onog plavog dela koji vodi Pep Gvardiola. Želja je portugalski kreativac Bernardo Silva.

Bernardo Silva

Portugalac je ove sezone delio minutažu za španskim prezimenjakom, jasno da odlazak Davida njemu daje veću ulogu, pitanje je da li bi ponuda Barselone to mogla da promeni. Sa druge strane "građani" tragaju za napadačom koji će naslediti Serhija Aguera, Barsa bi navodno ponudila razmenu Grizman-Bernardo.

Iz ovog ugla jasno da bi Katalonci bolje prošli, ostaje da se vidi šta Pep misli o zamislima svog nekadašnjeg kluba.

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Saturday, 18.07.2020
13:34

Sjecam se kad su igracima bile plate smanjene za 70% zbog korone. Pa se igraci zalili. Ja sam tad rekao skupo ce ih kostati to. Sjecam se da sam dobio hrpu minusa. Sjecam se da su mnogi govorili sta oni hoce zaradjuju milione, ili ona standardna ko nece da igra na tribine ga poslati ili ona ko nije zadovoljan treba ga prodati itd itd. Evo sad pitam sta mislite jel ih kostalo tih 70% smanjenje plata ove titule?
Ne mozes nikog optuziti da nije se trudio, da nije dao sve od sebe u utakmicama. Al odmah prve dvije utakmice poslije povratka bila 2 remija i ode titula. E sad nek smanjuju 99% al titula ide Realu, nek dovedu 20 novih igraca ili sta ja znam. Al kad sve saberes dodjes na to da je Real prvak, doslovo svakom igracu Barcelone cjena pala.

avatar
P. S.
Saturday, 18.07.2020
02:11

To uopšte ne bi bilo loše ako bi se porazom od Napolija oslobodili Setijena i Grizmana tim pre što bi time izbegli i katastrofu protiv Bayerna.

avatar
Mad Max
Saturday, 18.07.2020
00:16

Силва је један од главних играча у Гвардиолином систему, експресно се уклопио и што Гвардиола највише воли - поливалентан је играч, који покрива крилне позиције а може да игра и на средини. Наследник Агуера је Жезуз, а и да не буде тако, Сити ће јурити млађег нападача, неког ко би се уклопио а не Симеонеовог шегрта. Ово је празна прича.

avatar
Unreal
Friday, 17.07.2020
23:19

Hahaha pa nisu ludi u Sitiju .