Lažni policajci uzeli novac maloletnicima jer nisu nosili maske

Požarevačka policija podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv dvojice muškaraca starih 31 godinu zbog sumnje da su se lažno predstavljali kao policajci.
 Lažni policajci uzeli novac maloletnicima jer nisu nosili maske
Foto: Pixabay
Dvojica muškaraca su osumnjičeni da su na jednom igralištu u Požarevcu, predstavljajući se kao policajci, uzeli od dvojice maloletnika 200 dinara i pet evra jer nisu nosili zaštitne maske.
 
Potom su se automobilom "opel" udalјili u nepoznatom pravcu, a policija ih je ubrzo identifikovala i našla.
  • Osoba NN

    18.07.2020 09:16
    Siromaštvo
    Svi mudri ljudi su se okretali siromaštvu, Tesla, Dalaj Lama, Hinduistički učitelji, Buda... Ako imaš ono nešto nije ti potreban ni ferari, ni kokain ni prostitutka. Šta Vam nije jasno? Biti kriminalac nije odličje mudrosti, strpljenja, staloženosti, mudrosti, znanja, inteligencije... Biti siromašan i da nisi frustriran govori o tebi mnogo, a biti siromašan i stideti se toga pa krasti, otimati, čupati iz ruku ije isto, tada si labilan i glup. Pa sada Koliko Vas je u procentima?
  • Mile

    18.07.2020 08:53
    Srbija do Tokija
  • duduk

    18.07.2020 08:33
    omg
    Buduci clanovi sns a mozda i sadasnji!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.