Magazin

Baka Prase: Kad uzmem tih 500€ i pošmrčem lajnu, ja zgužvam i bacim tih 500€

“Poštovani gledaoci, dobro došli u moj novi video. Ja sam Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i ja šmrčem kokain”.

Tim rečima Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, započinje najnoviji video objavljen na njegovom zvaničnom kanalu, a koji ima gotovo 2 miliona pratilaca.

– Počeo sam da šmrčem zbog stresa koji je proizvela cela ova situacija, previše ljudi je počelo da dolazi na moj kanal i da ostavlja negativne komentare koji su, jednostavno, previše… Jako su uticali na mene. Nisam mogao sa tim da se nosim. Danima sam sedeo kod kuće, plivao u svom bazenu i nisam znao kako da se nosim s tim – ironično je, tobože tužnim glasom pričao Bogdan, a preneo Telegraf.

– Ja loš uzor deci?! Vi ste me napravili lošim uzorom deci – dodao je.

– Šmrčem isključivo krupnim apoenima. Kad uzmem tih 500 evra i pošmrčem lajnu, ja uzmem, zgužvam i bacim tih 500 evra – nastavlja Bogdan dok se u snimku vidi kako sa 500 evra “šmrče kokain”.

– Ja sam Bogdan Ilić i ja sam tate ove igre! Šta, bre, pričate, kako se drogiram?! – nastavlja onda Bogdan u svom prepoznatljivom stilu, bez ironije koja je prethodila.

– Šta sve neće uraditi te propalice, da me predstave kao narkomana – govori on, aludirajući na optužbe pojedinih tviteraša da se u njegovom novom spotu vide narkotici.

Podsetimo, Bogdan je nedavno dospeo u centar skandala, nakon što su mu u stan došle dve devojke, maloletne. On je tvrdio, a tvrdi i dalje, da nije znao da imaju manje od 18 godina, te da nije kriv.

Podneo je krivičnu prijavu protiv tinejdžerke koja je sve objavila, a u međuvremenu su mu najveći sponzori od kojih je imao ogromne prihode – otkazali sponzorstva.

Bogdan je kao “odgovor” na ono što mu se dešava snimio pesmu “Lična”, kojom prilično prostim rečnikom vređa one koji ga kritikuju i osuđuju, tvrdeći sve vreme da on nije kriv i da će to i dokazati.

Čuveni psihoterapeut: Baka Prase je običan dripac koji zarađuje na dec

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

190 Shares
190 Shares
Share via
Copy link