Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
OSUMNJIČENI ZA VIŠE KRIVIČNIH DELA Bračni par Roso biće ispitan tokom dana

OSUMNJIČENI ZA VIŠE KRIVIČNIH DELA Bračni par Roso biće ispitan tokom dana

Osobe uhapšene u policijskoj akciji “Parma dva”, osumnjičena za više krivičnih dela iz oblasti imovinskog i privrednog kriminaliteta, tokom dana biće ispitana u banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu, rečeno je Srni u ovom Tužilaštvu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
goran roso privodjenje Foto: Aleksandar Golić / RAS Srbija
goran roso privodjenje

Nakon ispitivanja osumnjičenih, postupajući tužilac će odlučiti o stavljanju predloga za određivanje mere pritvora.

Reč je o supružnicima Goranu i Martini Roso i još jednoj osobi S.S. koji su osumnjičeni za niz krivičnih dela – neovlašten pristup zaštićenom kompjuteru, ugrožavanje bezbednosti, utaja, prevara, falsifikovanje isprave, navođenje na overu neistinitog sadržaja i neovlašteno pružanje medicinskih usluga, piše Srna.

Pročitajte još

Načelnik Policijske uprave Banjaluka Miloš Brkić potvrdio je juče da su pripadnici ove uprave u akciji “Parma dva”, u okviru koje će biti nastavljene određene aktivnosti, uhapsili osobe G.R. i M.R. zbog niza krivičnih djela iz oblasti imovinskog i privrednog kriminaliteta. On je dodao da je u okviru ovih aktivnosti uhapšeno i osoba S.S, kao i da je izvršen pretres na pet lokacija na području Banjaluke koje koriste osumnjičeni.

– Za sada je pronađena i oduzeta veća količina novca, uređaji za ometanje, prislušni uređaji, više mobilnih telefona, SIM kartica, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih djela – rekao je Brkić.