DRAMA U PRODAVNICI NA FLORIDI: Jedan kupac zamolio drugog da stavi masku, a ovaj izvadio pištolj i počeo da preti VIDEO
Foto: Printscreen Youtube/ Daily Blast LIVE

SUKOB ZBOG MASKE ZA LICE

DRAMA U PRODAVNICI NA FLORIDI: Jedan kupac zamolio drugog da stavi masku, a ovaj izvadio pištolj i počeo da preti VIDEO

Planeta -

Sigurnosne kamere u jednoj Volmartovoj prodavnici na Floridi zabeležile su incident u kojem je nepoznati muškarac izvadio pištolj i zapretio drugom kupcu. Pretpostavlja se da je do sukoba došlo zbog maski.

Incident se dogodio 11. jula, a nepoznati muškarac koji je izvadio pištolj nije nosio masku, a u prodavnici je bio sa svojim, pretpostavlja se, prijateljem kojeg je gurao u kolicima. Šerifova kancelarija policije s Palm Biča javlja da je došlo do verbalnog okršaja između muškarca koji je nosio i onoga koji nije nosio masku.

Snimak prikazuje kako muškarac bez maske gura svog prijatelja u kolicima, starijeg čoveka koji preko lica stavlja maramu. Nakon toga prilazi im muškarac sa zaštitnom maskom, razmenjuju nekoliko reči pa mu muškarac bez maske pokazuje srednji prst, a potom vadi pištolj i preti mu ga će ga ubiti. Pretpostavlja se da je zatražio od njega da stavi zaštitnu masku.

Ubrzo nakon toga dvojac odlazi iz Volmartove radnje. Obojica potom odlaze u belom terencu, navodi CBS Miami.

Niko nije povređen, a policija je kasnije javila da je identifikovala čoveka koji je mahao i pretio pištoljem bez maske.

"Osumnjičeni je identifikovan i sarađuje sa policijom u istrazi. Istraga je otvorena i u toku je", kazala je portparolka policije za lokalni list Sun Sentinel.

U sredu, 15. jula, Volmart je doneo odluku da svi njegovi kupci u prostorijama ovog trgovačkog lanca moraju obavezno nositi zaštitnu masku kako bi se sprečilo širenje zaraze koronavirusom i da odluka stupa na snagu 20. juna.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track