Ovo još nismo videli - Real steže kaiš, Perez odustao od "Galaktikosa"!

Autor: Ivan Cvetković
petak 17.07.2020.
10:14
Izvor: Sportske.net

"Kraljevski klub" želi samo najbolje, samim tim i najskuplje, ali ovog leta gledaće se neka druga priča...

Epa/Fernando Alvarado
Epa/Fernando Alvarado

Povezane vesti

Sinoć je Real Madrid i zvanično overio titulu prvaka Španije, obično nakon toga sledi spremanje za veliko letnje trošenje, ali to ovog leta neće biti slučaj.

To je potvrdio i prvi čovek "kraljevskog kluba" Florentino Perez.

"Neće biti velikih pojačanja ovog leta. Ne možemo da tražimo od igrača da pristanu na smanjenje plate 20 odsto, a da onda dovodimo skupa pojačanja. Mbape? Može da sačeka, Real će se svakako vratiti na tržište gde kupuje samo najbolje na svetu. Ipak, prioritet je borba sa posledicama pandemije", iskren je bio Perez nakon osvojene titule.

Prošlo leta Madriđani su potrošili skoro 350.000.000 evra na pojačanja, slično se očekivalo i na kraju aktuelne sezone, međutim pandemija koronavirusa usporila je dešavanja na fudbalskoj pijaci.

Posledice je osetio i, po mnogim parametrima, najmoćniji klub na svetu, sada su se odlučili na štednju, ali nema sumnje da će za godinu dana biti potpuno drugačije ako se stanje sa pandemijom ne pogorša.

Zinedin Zidan je jasno stavio do znanja da bi u svojim redovima voleo da vidi Kilijana Mbapea i Pola Pogbu, Perez nema ništa protiv da napravi novu generaciju "Galaktikosa", međutim navijači će morati da se strpe...

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Friday, 17.07.2020
15:14

Sreca u ovoj nesreci je da smo odlicno popunjeni na svim pozicijama sem u spicu gde nemamo konkretnu rezervu.Sledece sezone se moze uci mirnije jer nece biti problema sa uigravanjem igraca sto ce svakako biti prednost.

avatar
deki trbic
Sunday, 19.07.2020
12:57

A sta je sa Jovicem? Kao nemaju spica

avatar
Offside
Tuesday, 21.07.2020
14:43

Jovic u slucaju dobre ponude odlazi.Mislim da tu pricu najvise gura Perez barem po onome sto se moze procitati u Marki.Zizu je da on ostane i da mu se pruzi sansa ali problem je sto sve odluke donosi Perez.

avatar
Badr Hari
Friday, 17.07.2020
11:58

Kao da Lahoz, Manzano, Estrada, Munuera, Fernandez, Gonzales, Čakir, Kassai, Rocchi, Kujpers, Oliver, Klatenburg itd. rade za klikere pa je Perezu ostalo dovoljno novca da ga baca na fudbalere? Svašta...

avatar
Mangus
Friday, 17.07.2020
11:31

Za razliku od Barselone koja mora da trosi Real je miran. Mogu da povuku klince i da budu konkurenti. Odegard, kubo, jovic, rodrigo, vinicijus, tu su i iskusni igraci koji imaju jos sigurno jednu dobru sezonu... Odlican spoj mladosti i iskustva a igraci koje imaju nisu skloni povredjivanju.
Barsa nema zamenskog napadaca za suareza, demebele i umtiti su vise u bolnici nego na terenu bekovi beskorisni...
Ne volim preterano real ali pametno du poslovali i sad se to vraca

avatar
deki trbic
Sunday, 19.07.2020
12:58

slazem se sa tobom u potpunosti...nzm sto tolko minusa xD

avatar
Mak-Juventino
Friday, 17.07.2020
11:04