Novica Maksimović (©Starsport)
Novica Maksimović (©Starsport)

Dvojica povratnika kucaju na vrata Karađorđa

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.07.20. | 15:17

Maksimović i Kovačević u kontaktu sa Vošom

Traži Vojvodina pojačanja za narednu sezonu, u kojoj se vraća na evropsku scenu, a lako bi moglo da se desi da se na Karađorđu nađu dva dobro poznata lica.

Radi se o Novici Maksimoviću (32) i Vladimiru Kovačeviću (27), koji su ranije nosili dres Vojvodine, a sada nastupaju u Grčkoj i Belgiji. I kako piše Dnevnik, obojica su zainteresovana da se vrate u novosadski klub.

Izabrane vesti

Vezista Maksimović je igrao za Vojvodinu od 2015. do 2017. godine, a sada je član Panioniosa.

Uspostavili smo prve kontakte i moram da priznam da sam zainteresovan da se vratim u Vojvodinu. Ugovor sa Grcima mi je istekao krajem juna, ali sam ga produžio na još mesec dana, pošto je ostalo da se odigra još jedno kolo. Posle toga biću slobodan u izboru sredine. Imam nekoliko ponuda iz Grčke, kao i ovu iz Vojvodine“, rekao je Maksimović za Dnevnik.

Štoper Vladimir Kovačević je dete Vojvodine, a u inostranstvu je gradio karijeru u belgijskom Kortrajku, čiji je još član pod ugovorom i u moldavskom Šerifu, gde je igrao na pozajmici.

U kontaktu sam s Vojvodinom i naravno da sam voljan da se vratim u matični klub. Ugovor s Belgijancima me veže još jednu godinu, ali verujem da bih, ipak, mogao da dođem u Novi Sad kao slobodan igrač. Očekujem da se ovih dana ponovo čujem s ljudima iz Voše i verujem da bi u narednih četiri-pet dana moglo sve da bude mnogo jasnije po pitanju mog eventualnog povratka“, ispričao je Kovačević.

Pošto je trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao da mu je potrebno po pojačanje u svim linijama tima, ostaje da se vidi ko je prvi pik Lala kada je u pitanju napad.


tagovi

Novica MaksimovićVladimir KovačevićVojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara