Najnovije vesti
Zabava
iva grguric operacije

PROMENILA LIČNI OPIS Isplivao spisak korekcija koje je Iva Grgurić uradila za SAMO JEDAN DAN, a evo ko joj je obezbedio popust

Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić pojavila se pre dve večeri u emisiji "Amidži šou" potpuno drugačijeg izgleda, a sada je otkriveno šta je sve tačno korigovala na svom licu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Iva Grgurić Foto: YouTube/PinkTelevizija / youtube
Iva Grgurić
Iva Grgurić
Foto: Z. Ilić / RAS Srbija
Iva Grgurić

Iva je tog dana posetila jednu kliniku za estetsku hirurgiju, gde je uradila remont.

Pročitajte još

- Iva je bila nezadovoljna svojim licem. Botoks koji je imala odranije potpuno joj je pao, kao i tonus kože. Dobila je podbradak, naboralo joj se čelo i čim je izašla iz "Zadruge", potražila je najbolju kliniku gde bi mogla da reši svoje probleme. Uradili su joj potpunu rekonstrukciju lica iliti remodelaciju, takozvano konturisanje. Napunili su joj jagodice hijaluronom, istim filerom su joj ispravili nos i dodali izvesnu količinu u bradu, čime su joj izdužili lice. Takođe, stavili su joj botoks u čelo i oko očiju, pa sada više nema nijednu boru - ispričao je izvor za "Alo!" i dodao:

Iva Grgurić u emisiji "Amidži šou"
Iva Grgurić u emisiji "Amidži šou"

- Iva je imala komplikacije zbog operacije vilice koju je ranije radila u Turskoj, zbog čega je dobila jaku infekciju, pa se nakon toga plašila da ide pod nož i tako sređuje nedostatke. Upravo iz tog razloga odlučila se za nehirurške tretmane, pa je brzo i bezbolno došla do efekta koji je želela, a za znatno manju količinu novca.

Iva Grgurić u Zadruzi
Iva Grgurić u Zadruzi

Kako je izvor dalje naveo, Ivi je u pomoć pritekla Sanja Stanković, bivša zadrugarka, koja ju je odvela kod svoje doktorke i čak joj je obezbedila i popust.

- Iako nije pitala za cenu pošto joj se odraz u ogledalu veoma dopao, dobila je veliki popust jer ju je dovela Matorina bivša devojka Sanja Stanković - kaže izvor ovog lista.

VIDEO: Iva o Filipu