Apić, MN Press
Apić, MN Press

ZVANIČNO: Apić novi igrač Budućnosti

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.07.20. | 18:38

Klub iz Podgorice potvrdio na zvaničnom sajtu

Dragan Apić napustio je Igokeu posle samo 11 dana, a sada je izvesno gde će nastaviti karijeru. Emilijano Karkija, novinar Sportanda, najavio je da je Budućnost pokazala ozbiljno interesovanje za ovog igrača. Te da dve strane pregovaraju oko ugovora. Samo koji minut kasnije, Budućnost je to potvrdila na zvaničnom sajtu.

Tako da više nema dileme... Zvanično je potpisao ugovor na dve godine.

Izabrane vesti

Podsetimo, predsednik Igokee Igor Dodik već je otkrio da Apić neće biti deo tima iz Laktaša u narednoj sezoni. Odnosno da su se Igokeaa i Dragan Apić sporazumno rastali, jer je snažni centar dobio bolju ponudu. 

Dragan Apić i Igokea se rastaju sporazumno. Igrač je dobio višestruko bolju ponudu koja se ne odbija. Mi ne želimo da mu stojimo na putu. Želimo ti svu sreću“, napisao je Igor Dodik.

Budućnost već duže vreme traži pojačanje na poziciji centra, a očigledno je Apić pao Plavima na pamet. Dobio je igrač veću ponudu od onoga što je dobio u Igokei, a klub iz Laktaša nije želeo da mu stane na put. Na put ka Podgorici...

Budućnost je dobila novo pojačanje ovog leta...

"Dvadesetčetvorogodišnji centar, Dragan Apić, u naredne dve sezone nastupaće u plavo-belom dresu.

Apić igra na pozicijama centra, visok je 206cm.

Dragan Apić je karijeru počeo u Vršcu za koji je nastupao od 2012. do 2015. godine. Nakon Vršca potpisuje za Crvenu Zvezdu, ali je nastupao za FMP 4 sezone kao pozajmljen igrač do početka 2019. godine. U FMP-u je u sezoni 2018/19 bilježio 21.3 poena, 7.1 skoka i 1.8 asistencija po meču i bio je najbolji poenter ABA Lige te sezone. Nakon FMP-a Apić prelazi u Lokomotivu iz Kubana. U upravo završenoj sezoni osim za Lokomotivu nastupao je i za San Pablo Burgos u ACB Ligi i Ligi Šampiona. 

Dragane, dobrodošao u Podgoricu!", stoji na sajtu Podgoričana.

Dakle, nećemo gledati Apića u Igokei, već u dresu Budućnosti.


tagovi

Dragan Apić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara