Antonov, MN Press
Antonov, MN Press

PAO voli srpske leve bekove: Antonov na meti Atinjana

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.07.20. | 16:20

Bio je i Filip Mladenović, ali je na kraju završio u Legiji

Nedavno ste mogli da čitate podsećanje na osvajanje Mundijalita 2015. godine i mnogi su se podsetili koliko je tada Nemanja Antonov obećavao. Očigledno to nisu zaboravili ni ljudi kojima je to posao, a tu prvenstveno mislimo na Ćavija Roku, direktora Panatinaikosa.

Kako javljaju grčki mediji, Antonov je na meti Panatinaikosa za poziciju levog beka ovog leta. Dakle, nalazi se na listi želja za poziciju levog beka.

Izabrane vesti

Kako javljaju grčki mediji, Antonov je jedna od mogućnosti na ovoj poziciji za PAO, a sada katalonski tehnički direktor razmatra njegovo angažovanje.

Antonov ima 25 godina, a od 2019. godine je u Belgiji, u Muskronu. Nastupao je za mlađe kategorije reprezentacije Srbije sa kojom je imao dosta uspeha.

Osim u Muskronu, Antonov je još igrao u OFK Beogradu, Grashopersu i Partizanu gde je bio na pozajmici.

Zanimljivo je da se ovog leta već jedan srpski levi bek povezivao s Panatinaikosom, a to je Filip Mladenović. Doskorašnji igrač Lehije bio je blizu prelaska u redove Zelenih, ali je na kraju ostao u Poljskoj i potpisao za Legiju iz Varšave.

Podesećamo, zimus se pominjalo da bi Antonov mogao da pređe iz Muskrona u Serkl Briž, ali se to na kraju nije realizovalo.

Videćemo da li će se Panatinaikos na kraju odlučiti da angažuje srpskog Zlatnog orlića. Antonov je ugovorom vezan za Muskron do leta 2021. godine.


tagovi

Nemanja Antonov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara