Novi dresovi za nove šampione
Novi dresovi za nove šampione

Mozzart obukao FK Boleč

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.07.20. | 13:58

Naša kompanija nastavlja ulaganje u sport i dobrobit zajednice

Mozzart nastavila s regionalnom akcijom za podršku sportu „Novi dresovi za nove šampione“, u okviru koje je dve garniture dresova donirala takmičaru Prve beogradske Lige, fudbalskom klubu Boleč.

Igrači i Uprava očekuju da će im nova oprema biti talična za plasman u viši rang takmičenja i upućuju veliku zahvalnost kompaniji Mozzart.

Izabrane vesti

„Dresovi su lepi i kvalitetni, igrači su oduševljeni. Našu ekipu odlukuje timski duh i jedinstvo koje se prenosi i van terena. To druženje, koje nas odlikuje godinama, zapravo je recept uspeha. Momci su ambiciozni i motivišu i mlađe generacije da se bave sportom na pravi način“, rekao je sekretar kluba Milovan Zubković.

Za gotovo dve decenije, koliko Mozzart postoji, kao društveno odgovorna kompanija uspeli smo da zaslužimo epitet najvećeg donatora sportskih kolektiva u regionu. Kontinuiranu podršku i pomoć sportistima nastavićemo da pružamo i kroz podršku talentima, te kroz pomenutu akciju „Novi dresovi za nove šampione“ posredstvom koje smo do sada obukli više od 4.000 amaterskih sportista!

Istrajni smo u nameri da kvalitetnim dresovima opremimo što više klubova, a o uspešnosti akcije govori i činjenica da odnedavno klubovi širom Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i Rumunije, takođe za pobedama jurišaju u Mozzartovim dresovima.

Fk Boleč 112. je tim po redu koji je poneo naše dresove.

„Situacija usled pandemije nas je malo usporila, željni smo fudbala i druženja posle ove duge pauze i radujemo se povratku na teren, naročito u novim Mozzartovim dresovima“, zaključuje kapiten tima Zoran Marković.


tagovi

novi dresovi za nove šampione

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara