Žan Pjer Nsame razočaran posle meča sa Crvenom zvezdom (©Reuters)
Žan Pjer Nsame razočaran posle meča sa Crvenom zvezdom (©Reuters)

Servet kroji šampionsku trku?

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.07.20. | 13:09

Jang Bojs večeras protiv tima iz Ženeve, kojeg ove sezone u tri navrata nije uspeo da pobedi

Zaustavio je jednog, da li može i drugog kandidata za titulu? Servet možda ne briljira van Ženeve, ali daleko od toga da nikome nije pretnja. Naročito kada Miroslav Stevanović, nekadašnji as Vojvodine i Sevilje, ima svoj dan. Istina, povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Najbolji asistent lige sa 11 uspešnih dodavanja naspram sebe će imati gol mašinu Jang Bojsa, Žana Pjera Nsamea, koji se vratio u kombinaciju za tim posle odrađene suspenzije i biće najveća opasnost po Servet u meču 31. kola Superlige Švajcarske (20.30).

Izabrane vesti

Kamerunski as eksplodirao je ove sezone sa 24 pogotka na kontu, čime je nadmašio svoj najbolji učinak od pre tri sezone kada je upravo noseći bordo uniformu Serveta u drugoj ligi 23 puta pogodio metu. Nsame bi mogao da bude odlučujući faktor duela koji će uticati na borbu za šampionat i raspodelu mesta u evropskim takmičenjima.

Jang Bojs još uvek nije izgubio niti jedan sastanak na svom terenu. Ima 13 pobeda i samo dva remija na Stadionu Švajcarska, gde u proseku postižu gotovo tri gola. Tim iz Ženeve je zauzvrat jedan od pouzdanijih timova u igri na strani, ali je već pet kola bez pobede u gostima. Takođe, tim iz Ženeve je u protekloj rundi igrao nerešeno sa Sankt Galenom, a pre toga je konačno uspeo da trijumfuje posle niza remija i poraza od Ciriha. To se dogodilo u domaćem susretu protiv Lucerna, principijelnog protivnika u borbi za četvrto mesto.

Sada Servet želi da nastavi niz nepobedivosti protiv Mladih momaka iz Berna. Naime, Jang Bojs ove sezone u tri meča nije uspeo da slavi protiv Serveta. Zabeležeo je tri remija i jednom je slavio ženevski sastav.

ŠVAJCARSKA 1 - 31. KOLO

Utorak

Bazel - Cirih 4:0 (2:0)

Sreda

18.15: (2,45) Ksamaks (3,35) Sion (2,90

20.30: (1,90) Lugano (3,50) Tun (4,10)

20.30: (1,50) Jang Bojs (4,40) Servet (6,25)

Četvrtak

20.30: (1,75) Sankt Galen (3,70) Lucern (4,70)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Švajcarska 1servetJang Bojs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara