Edinson Kavani (©AFP)
Edinson Kavani (©AFP)

To bi mogao da dobije samo u Premijer ligi: Kavani traži 12.000.000 evra po sezoni

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.07.20. | 13:02

I ugovor na barem dve godine

Šansa za nastavak saradnje je postojala, ali je Edinson Kavani odbio da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom i na mala vrata napustio "Park Prinčeva", te će Sveci završnicu Lige šampiona odigrati bez najefikasnijeg napadača u istoriji kluba. Bilo kako bilo, Urugvajac je dobio odrešene ruke da sebi pronađe klub po meri.

Iako joj je bio interesantan, Roma je zbog finansijskih problema odmah shvatila da nema šta da traži u čitavoj priči, zainteresovani Atletiko se u međuvremenu navodno okrenuo Arkadijušu Miliku, te su trenutno u opticaju ostali Inter i Napoli, odakle je Kavani i stigao u Pariz 2013. godine za 65.000.000 evra. Međutim, iako udvarača ima, Matador ih sve odbija svojim finansijskim zahtevima, pošto navodno traži ogromnih 12.000.000 evra po sezoni. Ovu informaciju otrkio je Rino Foski, doskorašnji sportski direktor Palerma, u kojem je Kavani nastupao pre prelaska u Napoli.

Izabrane vesti

"Kavani traži 12.000.000 evra po sezoni i ugovor na dve godine. Niko u Seriji A to ne može da priušti", rekao je Foski u intervjuu za Gazeto delo Sport.

I stvarno, pitanje je ko bi sada, posle velikih finansijskih gubitaka uslovljenih pandemijom korona virusa, mogao da usliši ovako zahtevnu želju fudbaleru od 33. godine. Na stranu sav njegov fudbalski kvalitet, koji svakako nije upitan. Takvu ponudu verovatno bi mogao da dobije jedino od klubova iz vrha Premijer lige.


tagovi

Edinson Kavani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara