POZNATO STANJE MAJKE I OCA KOJI SU IZGUBILI DVOJE DECE U NESREĆI: Evo KAKO JE došlo do tragedije koja je potresla Srbiju
Foto: Facebook

Roditelji su pod stalnim lekarskim nadzorom

POZNATO STANJE MAJKE I OCA KOJI SU IZGUBILI DVOJE DECE U NESREĆI: Evo KAKO JE došlo do tragedije koja je potresla Srbiju

Crna Hronika -

Devojčica N. Ž. stara godinu dana i dečak N. Ž. (8) nastradali su, a njihovi roditelji Milan Ž. (34) i Vanesa Ž. (36), kao i brat M. Ž. (4,5) povređeni su u tragediji na putu Novi Karlovci - Novi Slankamen.

Kako se saznaje, majka i otac su zadobili teške povrede, a dečak star 5 godina lakše.

Povređeni dečak i roditelji stabilno

- Dečak ima četiri i po godine, ima kontuziju glave. Drugih povreda nema, stabilan je i svestan - rečeno nam je u Dečjoj bolnici u Novom Sadu.

Roditelji su pod stalnim lekarskim nadzorom.

foto: Facebook

- Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijenti su stabilnog zdravstvenog stanja, van životne opasnosti i nalaze se u Urgentnom centru na daljem lečenju i pod stalnim lekarskim nadzorom - rečeno nam je u PR službi KCV.

Izgubio kontrolu nad vozilom

Ova saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 23 sata na putu Novi Karlovci - Novi Slankamen.

Devojčica je preminula na licu mesta, dok je dečaku (8) konstatovana smrt u Hitnoj pomoći u Beški.

foto: Facebook

Petočlana porodica se nalazila u automobilu marke "reno klio" inđijskih registracija.

Prema prvim informacijama, vozač Milan Ž. (44) izgubio je kontrolu nad vozilom, sleteo s kolovoza, prevrnuo se, potom udario u drvo i završio na krovu.

Porodica se kretala ka Novim Karlovcima, gde žive, a kako se saznaje otac Milan Ž, majka Vanesa Ž. (34) su teško povređeni, a dete (5) je zadobilo lakše povrede i oni su prevezeni u KC u Novom Sadu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track