MN Press, Reuters, Printskrin
MN Press, Reuters, Printskrin

Centri koji se povezuju s Partizanom: Lesor otpao

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.07.20. | 18:38

Od Devina Vilijamsa do Džejlena Rejnoldsa...

Iako je trener Partizana Vlado Šćepanović rekao da Partizan ide polako sa centrom, da neće žuriti te da prati dešavanja na tržištu i procenjuje karakteristike igrača koje su mu potrebne, u košarkaškim krugovima se već do sada pominje mnogo imena koja se povezuju sa reketom Partizana.

Poznato je da je glavni cilj Partizana dovođenje centra (uz rešavanje pozicije četiri, čitaj - statusa Stefana Birčevića i Stefana Jankovića).

Izabrane vesti

Još centar

Lista košarkaša koji se povezuju sa crno-belima, što po medijima što po društvenim mrežama, u ovom momentu mogla bi da sadži imena Džejlena Rejnoldsa, Devina Vilijamsa, Matijasa Lesora, Džamala Meklina, Emanuela Terija pa čak i Gustava Ajona koji se stidljivo i prošlo leto povezivao sa crno-belima.

Luka Dalesandro napisao je danas da je Partizan poslao ponudu Džejlenu Rejnoldsu koji ovih dana čeka na ponude evroligaških timova.

Rejlnolds je i prošlog leta bio povezivan s Partizanom, kao i Džamel Meklin koji je ponovo postao aktuelan.

Novo ime je Matijasa Lesora o kojem se pisalo prethodnih dana u srpskim medijima. Posle Nemanje Dangubića u pitanju je još jedan bivši košarkaš Crvene zvezde pa bi eventualno taj transfer bio interesantan i iz tog ugla.

Međutim, sve te natpise je demantovao njegov menadžer Miško Ražnatović.

O Devinu Vilijamsu ste već mogli da čitate na stranicama našeg portala, radi se o igraču koji je prošle sezone nastupao za Tofaš i bio jedan od najboljih centara Evrokupa. Sada je slobodan igrač i nema nikakvih barijera da pregovara sa drugim klubovima.

Emanuel Teri je košarkaš Hapoel Jerusalima, ima 23 godine, nastupao je za Bandirmu, kao i Finiks i Majami. Igra na obe centarske pozicije i visok je 206 centimetara.

U igri su već ranije bila imena poput Mangoka Matijanga, Tonjea Džekirija i Džonija Hamiltona, ali oni su otišli u platežno snažnije ekipe.

Čeka se Partizanova odluka… Koliko se sve brzo odvija na košarakškom tržištu, moguće je da dođe neko od pomenutih centara, a možda i sportski sektor Partizana izvuče neko novo ime.



tagovi

Džejlen RejnoldsMatijas LesorDevin Vilijams

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara