AU, ŠTA ALKOHOL URADI ČOVEKU!? Adrijano MRTAV PIJAN izašao sa žurke i pozdravljao se sa fanovima, dok ga ortak pridržava
Foto: Printscreen

šou

AU, ŠTA ALKOHOL URADI ČOVEKU!? Adrijano MRTAV PIJAN izašao sa žurke i pozdravljao se sa fanovima, dok ga ortak pridržava

Fudbal -

Adrijano, nekadašnji fudbaler Intera i reprezentativac Brazial, snimljen je kako napušta zabavu u nedelju ujutro u mestu Vilja da Penja u vidno alkoholisanom stanju.

Nekadašnjeg napadača Intera, Fiorentine i Parme, koga prijatelj na ovom snimku pridržava da ne padne na ulici, pozdravljao se sa fanovima uprkos pravilima o ponašanju za vreme korona virusa. Ipak, po snimku jasno se vidi da ni sam ''ne zna gde se nalazi''.

Ovaj Adrijanov snimak podelio je fudbalsku i sportsku javnost. Dok jedni smatraju da konačno mediji treba da ga ''puste na miru'', drugi smatraju da ''imperatorovo'' ponašanje skandalozno i da pod hitno mora da se ''dovede u red''.

"Ne znate kroz šta je momak prošao. Odvojio se od žene. Zašto objavljujete ovakve stvari, piše se o njemu samo negativno. Kad je sve ok, onda nema vesti, niko ništa ne govori. Stidite se", napisao je jedan komentator na ovu vest u brazilskim medijima.

Drugi su, pak ogorčeni jer se Adrijano kao ni ostali učesnici zabave u faveli nisu pridržavali mera fizičkog distanciranja u vreme pandemije korona virusa.

"Jedini problem s ovim videom je što su u ovom paklu raširili virus na druge ljude. I to dok neki moraju da rade i preživljavaju sa 600 reala", napisao je jedan Brazilac na "Tviteru".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track