KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

VK Radnički zadržao najboljeg strelca

Vaterpolo klub Radnički povukao je još jedan važan potez produžetkom saradnje sa najboljim strelcem iz prošle sezone Nikolom Lukićem.

Ovaj dvadesetdvogodišnjak, koji je u prošloj sezoni postigao 54 gola na 23 utakmice, uveliko se ustalio i na spisku selektora reprezentacije Srbije Dejana Savića, te sa razlogom predstavlja zalog za budućnost kragujevačkog kluba.

– Odlučio sam da produžim ugovor, jer sam prezadovoljan kompletnom situacijom u klubu. Sve funkcioniše na najbolji mogući način. Uprava je uvek spremna da nam izađe u susret i vlada jedna jako lepa atmosfera. I u samoj ekipi hemija je odlična. Mlađi igrači su fenomenalni ljudi i nema sumnje da će u budućnosti biti i takvi vaterpolisti – rekao je Lukić.

Zanimljivo da je napomenuti da je Lukić jedini igrač koji je u poslednjih pet sezona osvojio sve domaće trofeje. U Kragujevac je stigao pred početak minule sezone, posle četiri uzastopne duple krune – tri sa Partizanom i jedne sa Šapcem, a malo je falilo da ovaj uspeh ponovi i po peti put, i to pod kapicom Radničkog, sa kojim je osvojio Kup Srbije, ali je ostao bez titule u prvenstvu, koje je otkazano usled epidemije koronavirusa.

– Došao sam u Radnički kako bih napredovao kroz rad sa Urošem Stevanovićem, koji je odličan trener, i ispostavilo se da nisam pogrešio. Odigrao sam jednu od najboljih sezona u karijeri i mislim da ću ovde i dalje napredovati. U Kragujevcu imam sve potrebne uslove za to. Grad je manji od Beograda, ali ima sve što je neophodno, uz sjajne uslove i na samom bazenu. Radnički je zdrav klub, ima svetlu budunost i nadam se da ću još dugo biti ovde – zaključio je Lukić.

Izvor i foto: SPD VK Radnički

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!