Vranje: Još jedna smrt od virusa korona

Lokalne vesti - Ponedeljak 13.07.2020 - 21:58

Broj hospitalizovanih pacijenata na jugoistoku Srbije kod kojih je potvrđeno prisustvo korona virusa danas je skoro duplo veći, a broj preminulih pozitivnih pacijenata i onih na respiratoru dvostruko veći nego početkom meseca, pokazuju zvanični podaci uprave Kliničkog centra Niš, koja saopštava podatke za kovid bolnice u Nišu, Leskovcu, Vranju i Surdulici.

U Zdravstvenom centru Vranje je 183 pacijenta FOTO: Free Images U Zdravstvenom centru Vranje je 183 pacijenta FOTO: Free Images
Prema navodima na veb-sajtu niškog KC, u kovid bolnicama u ovim gradovima do danas u 16 časova bilo je hospitalizovano ukupno 697 pacijenata, od kojih je kod 307 testiranjem potvrđeno prisustvo virusa korona
 
Preminula su dva pacijenata sa laboratorijski potvrđenim virusom, od kojih jedan u KC Niš a jedan u Vranju, dok je na respiratoru bilo 11 pozitivnih pacijenta.
 
U KC Niš, gde se smeštaju najteži kovid pacijenti sa jugoistoka zemlje, danas popodne bio je hospitalizovan 321 pacijent, od kojih je 117 pozitivno na virus korona.
 
U Zdravstvenom centru Vranje je 183 pacijenta, među kojima 118  pozitivnih, u Zdravstvenom centru Leskovac 130 pacijenata, od kojih 19 pozitivnih, a u Zdravstvenom centru Surdulica 63 pacijenata, među kojima 53 pozitivnih na virus.
 
Početkom meseca, 2. jula, u kovid bolnicama u Nišu, Leskovcu, Vranju i Surdulici, po zvaničnim podacima uprave niškog KC, bilo je, međutim, hospitalizovano ukupno 185 pacijenata sa potvrđenim virusom, jedan pozitivni pacijent je preminuo, a pet ih je bilo na respiratoru.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: