Tončev: Naprednjaci zastrašuju pristalice SPS u Surdulici

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Novica Tončev rekao je da aktivisti Srpske napredne stranke prete i zastrašuju građane Surdulice.
"Surdulica je jedina varoš u Srbiji gde socijalisti samostalno vode opštinu već 12 godina. Iako na državnom nivou imamo dobru saradnju sa SNS, na lokalnom nivou u Surdulici smo žrtve bahatosti pojedinaca iz redova te stranke", rekao je Tončev.
 
On je naveo da lokalni naprednjaci, predvođeni Draganom Stevanovićem Bosketom, prete i zastrašuju građane "isključivanjem struje, prete hapšenjem naših aktivista i otpuštanjem s posla".
 
"Otkaz je dobio direktor škole, a i mnogi drugi funkcioneri su dobili najave i rešenja o otkazima samo zato što su članovi ili simpatizeri SPS", naveo je Tončev.
 
On je rekao da je cilj SPS da zaštiti svakog pojedinca i da "stvori prilike kojima će političko opredeljenje biti stvar izbora, a ne moranja".
 
Iako su pojedini mediji objavili da Tončev planira da blokira autoput, on to nije hteo da komentariše.
  • 9

    14.07.2020 07:12
    Šta ste očekivali
    Crveni tepih i pjevača turskih narodnih pesama?

    Šefkić vam ljubi skute ne bi li se zadržao kod vladara
    kog je baš briga za neku Surdulicu i lokalnog šerifa.
    Asfalta što ste dobili dobili,a sad glavice nazad u septičku
    jamu za koju ste glasli ili kao maja koferče pa u sns.
    Možete biti i 1 od 2 miliona uvlakača i beskičmenjaka.
  • Jeja

    14.07.2020 01:20
    Provukli Tonceva kroz g***na kako bi narod zaboravi protiv koga je. Jadno SNS-ovci, probajte neki drugi spin, bice srece u drugom izvlacenju.
  • Syracuse

    14.07.2020 01:02
    Izadjite iz skupštine,biće sve u redu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija