Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:18, 13. 7. 2020.

| Sport

Železničar doveo prva dva pojačanja

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
trkulja
Trkulja potpisao dvogodišnji ugovor; foto: RK Železničar

Bekovi Stefan Trkulja i Vladan Arizanović prva su ovosezonska pojačanja Rukometnog kluba Železničar iz Niša. Obojica su sa "Željom" potpisali dvogodišnji ugovor i imali su već ranije priliku da sarađuju sa aktuelnim trenerom niškog kluba Đorđem Teodorovićem.

22-godišnji Trkulja je rođen u Novom Sadu gde je načinio prve rukometne korake u Vojvodini, a poslednje dve godine proveo u šabačkoj Metaloplastici. Sa juniorskom reprezentacijom Srbije učestvovao je na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u Španiji.

Imao sam još godinu dana ugovora sa Metaloplastikom, ali smo se sporazumno razišli i sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv iz Niša. Drago mi je što dolazim u klub takve tradicije kao što je Železničar, a posebno se radujem ponovnoj saradnji sa trenerom Teodorovićem. Jako mi odgovara stil igre koji on forsira, taj „norveški sistem“ rukometa, sa puno trčanja. Sa dosta „Željinih“ rukometaša sam imao priliku da igram, tako sa sam siguran da ću se brzo i lako uklopiti - rekao je Trkulja.

arizanovic Arizanović na dve godine u "Želji"; foto: RK Železničar

20-godišnji srednji bek Vladan Arizanović je rođen u Vranju, a karijeru je počeo u ekipi Mladosti. Nakon toga bio je član Metaloplastike, a prethodnu sezonu proveo je u redovima Super B ligaša Mačve iz Bogatića.

Poziv kluba kao što je Železničar za mene je velika čast. Mislim da je to veliki korak napred u karijeri. Dolazak u Niš poklopio se i sa privatnim opredeljenjem, upisom na Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, a adaptacija će mi biti utoliko lakša, jer već poznajem sistem rada trenera Teodorovića - rekao je Arizanović.

Podsetimo, Železničar je produžio ugovor sa Aleksandrom Stojanovićem, Miroslavom Kocićem, Đorđem Spasićem i Aleksandrom Pavlovićem.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    20:30 // 13. 7. 2020.

    Će se usreće ovde

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: