Tekst objavljen: 11.07.2020 17:00        


Avio-kompanija Viz er je iznenada odložila početak letova na novim linijama iz Beograda. Kako portal Aviatica saznaje, pomeren je početak saobraćaja do svih linija koje su najavljene 15. juna na konferenciji za medije u Beogradu i one će umesto od 16. do 19. jula početi tek mesec dana kasnije. Na sajtu ove avio-kompanije vidi se da su letovi povučeni iz prodaje i da je njihovo otpočinjanje pomereno za drugu polovinu avgusta.

Iznenadne promene: Viz er odložio početak letova na novim linijama iz Beograda

Letovi na linijama do Turkua, Hamburga i Kelna će tako, po novom redu letenja, početi 17. avgusta. Dan kasnije planirani su prvi letovi do Fridrihshafena, Lisabona i Barselone. Za 19. avgust je planiran početak letova do Brisela (Charleroi), a 20. avgusta i do Milana i Osla.

Nova linija do Salcburga će biti uspostavljena kako je i bilo planirano od 12. jula, ali ovu liniju će održavati avion iz tamošnje baze. Međutim, u julu su ostavljena samo dva polaska na ovoj liniji (12. i 17. jula) dok se tek od 3. avgusta vraćaju redovnom redu letenja na ovoj liniji sa po dva polaska nedeljno ponedeljkom i petkom.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Upravo ovo ukazuje na mogućnost da će dolazak novog, trećeg aviona (Erbas A321) u beogradsku bazu kasniti i da je to razlog za pomeranje početka saobraćaja. Ne treba isključiti ni drugi razlog kao što je smanjeno interesovanje putnika i još uvek brojne restrikcije za srpske državljane za ulazak u zemlje Evropske unije.

Na "starim" linijama ka Dortmundu, Bazelu i Geteborgu smanjen je broj polazaka. Na liniji za Bazel ukinut je let sredom tokom poslednje dve nedelje jula, a na liniji za Geteborg je trajno do kraja oktobra ukinut let utorkom. Broj letova za Dortmund je smanjen sa pet na četiri nedeljno.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
avio kompanija letovi Beograd

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana