Sud vratio na posao urednika "InfoVranjskih" 1Foto: Pixabay/Pixies

Saša Stojković, poznati glumac i reditelj iz Vranja, i dugogodišnji novinar ‘Novina Vranjskih’ i urednik portala ‘Info Vranjske’ vraćen je na posao u pozorište ‘Bora Stanković’ pravosnažnom presudom Apelacionog suda u Nišu.

Stojković je kao tehnološki višak dobio otkaz maja 2018. godine, ali je sud ustanovio da je taj posao odrađen nelegalno i nezakonito, i stvari vratio na početak.

– Dobro je što se sud odupreo svim političkim pritiscima i odlučio da se u ovoj zemlji ne može baš sve raditi mimo zakona. Posle svega, ostaju samo milionski dugovi Pozorišta prema meni, za koje, nažalost, niko neće odgovarati i zbog kojih pozorište jednostavno neće moći da radi – kaže Stojković, koji je i urednik portala Info Vranjske.

Prema njegovim rečima, on ne očekuje da ga na posao vrate oni koji su ga silom i izgurali iz pozorišta.

– Nije isto voditi pozorište i prodavati lubenice u marketu. Odgovoran je to posao koji, nažalost, godinama niko ne radi. Politička osveta prema meni i mojoj porodici još uvek traje, naprednjaci se ponašaju kao da je država njihova i rade šta hoće. Ovoga puta, sud se isprečio takvim divljanjima, ali, koliko puta to neće biti slućaj? – pita se Stojković.

On kaže i da je pisao predsedniku Aleksandru Vučiću, ali da mu niko ništa nije odgovorio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari