Naslovna » Izlasci » Sport » Danas se igra londonski derbi, a Meridianbet ti daje FANTASTIČAN POKLON!
Meridianbet predstavlja... Londonski derbi
Meridianbet predstavlja... Londonski derbi

Danas se igra londonski derbi, a Meridianbet ti daje FANTASTIČAN POKLON!

Derbi Severnog Londona – utakmica između Totenhema i Arsenala – uvek privlači veliko interesovanje i van „granica“ glavnog grada Engleske.

Ovaj meč je mnogo više od običnog derbija dva kluba iz istog grada. Ovo je susret dva fudbalska diva sa višedecenijskom istorijom postojanja i uspeha.

Žoze Murinjo, proslavljeni fudbalski trener i trenutni šef stručnog štaba Totenhema, pred sobom ima veliki zadatak.

Da li će svojom taktikom Murinjo nadigrati Arsenal ili će „Tobdžije“ odoleti navali „Pevaca“?

Jedno je sigurno. Navijači Arsenala i Totenhema smatraju drugi tim najljućim i najvećim rivalom, bez obzira na postojanje drugih i (trenutno) jačih klubova u Premijer Ligi. S druge strane, derbi Severnog Londona se, među ljubiteljima fudbala i kladioničarima, smatra jednim od najpoznatijih i najžešćih derbija Evrope!Promo

Najupečatljiviji mečevi ova dva kluba datiraju, pre svega, još davne 1971. godine (sezona 1970/1971) kao i 2004. godine (sezona 2003/2004). Tada je Arsenal obe godine slavio na Vajt Hart Lejnu (iako je rezultat 25. aprila 2004. godine bio 2:2), postavši ujedno i prvak Engleske.

Legendarni su mečevi u kojima je Totenhem „petardirao“ Arsenal 1983. godine ili onaj kada se istim rezultatom Arsenal na gostovanju revanširao svog rivala. Međutim, utakmica koja će svakako ostati urezana u sećanju svim ljubiteljima fubala datira još iz 2004. godine. Postignuto je čak devet golova, a Arsenal je kao gost slavio rezultatom 5:4.

Poslednju utakmicu u sezoni 2019/2020 Totenhem i Arsenal odigrali su u septembru prošle godine. Meč je završen nerešenim rezultatom 2:2.

Do sada smo u okviru ovog derbija videli ukupno 173 meča. Arsenal je slavio 70 puta, dok je Totenhem pobedu odneo u 54 meča. Nerešen rezultat je bio na međusobnih 49 susreta.

Po pojedinim tumačenjima, šansa da će biti postignut jedan ili više golova u prvom poluvremenu iznosi oko 77 odsto. Šansa da oba tima postignu pogotke na ovoj utakmici iznosi 59%, dok šansa da poslednji gol bude postignut pre 73. minuta iznosi oko 55 odsto.DuB - vinjeta: 18+

Ako želite da se kladite na derbi severnog Londona, onda je najisplativije i najsigurnije mesto za vas kladionica Meridianbet.

Meridianbet je vaš saveznik i prijatelj na putu ka ostvarenju sigurnog dobitka! A, tu je i specijalna ponuda kada je u pitanju Premijer Liga – ako na tiketu imate odigran meč sa znakom 1-1, te ukoliko dođe do preokreta 2-1, Meridian VAM VRAĆA NOVAC!

Ali, to nije sve! Ukoliko još uvek nemate nalog na meridianbet.rs idealno je vreme da se registrujete jer vas čeka do sada neviđen poklon – 1000 dinara bonusa!

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.

20 komentari

  1. opa ovu akciju treba iskoristiti!

  2. Vrhunska stvar … probacemo naravno !!!

  3. Ovo se igra samo na golove, dobre kvote u meridianu

  4. Sjajna ponuda!

  5. Meridian daje najbolje poklone,samo nastavite

  6. Ovoliko ne dobijem od nekoga ni za rodjendan

  7. Meridian uvek ima najbolje promocije i bonuse

  8. Najbolji uzivo kazino ikada

  9. Odlicna ponuda, juricu nesto konkretno

  10. Ko nije igrao 1-1 u Meridianu sad moze samo da kuka

  11. Steta sto vec imam nalog, ne mogu opet da se registrujem

  12. Danas je bila jedinstvena sansa da pokupis cak 1000 rad binusa i odigras Totenhem … pa makar i 1-1 jer je to u Meridianu danas proslo

  13. Arsenal ocajan, neverovatnoo. Ni Totenhem nije na nekom sjajnom nivou, al u ovom duelu je definitivno bio bolji. Konacno i ubodoh tiket, bas na ovom mecu.

  14. Ko je igrao iz 1-1 u Meridianu -naplatio

  15. murinjo nadigrao tobdzije danas, a ja sam konacno pogodio tiket

  16. Ma igram na Arsenal, ovo sigurno prolazi

  17. Odlican bonus!

  18. Ovog puta je derbi buo užasan za gledanje…