"ZETOVI SRBIJE" KAKAV BI TO TIM BIO: U napadu Tjeri Anri, Švajcarci čuvaju sredinu terena, a gol Mađar i Albanac! FOTO
Foto: Profimedia, AP, Dado Đilas

Mašta može svašta

"ZETOVI SRBIJE" KAKAV BI TO TIM BIO: U napadu Tjeri Anri, Švajcarci čuvaju sredinu terena, a gol Mađar i Albanac! FOTO

Fudbal -

Ako bi se pravila reprezentacija "Zetovi Srbije" bio bi to tim za svaki respekt u kojem bi mesto našla dva svetska šampiona i osvajača Lige šampiona, fudbalske legende Nemačke i Francuske Bastijan Švajnštajger i Tjeri Anri.

Pored ove dvojice najpoznatijih srpskih "đuvegija", kapitensku traku bi ponela ipak srpska snajka - Selija Šašić, bivša golgeterka selekcije Nemačke, koja u ovom timu jedina nosi priznanje od FIFA za najbolju fudbalerku sveta za 2015. godinu. Ko su naši zetovi i snajka i ko su njihove "srpske polovine".

Golman Laslo i njegova prelepa Maja

Na golu ekipe "Srpski zetovi" stajao bi 36-godišnji Mađar Laslo Keteleš. Navijačima Partizana ostao je upamćen kao golman Genka iz meča crno-beli i Belgijanaca 2011. godine, a samom malom broju ljubitelja fudbala u Beogradu je poznato da je svojevremeno branio gol Železnika, Grafičara i Bežanije.

foto: Printskrin/Instagram

U tom periodu počeo je i da se zabavlja sa današnjom suprugom Majom Keteleš Iliev.

Berat i Alisa protiv predradsuda

Albanac Berat Đimšiti, rođen u Švajcarskoj, zauzeo bi mesto u štoperskoj liniji. U rodnom Cirihu upoznao je Srpkinju Alisu Menković, da bi njihova veza postala veoma zanimljiva sa obe strane Prokletija pred važan duel dve reprezentacije u Elbasanu (0:2).

Berat Đimšiti (27), koji je poreklom iz okoline Bujanovca, standardni je član Albanije i Atalante. Njegova Alisa se ranije bavila manekenstvom.

♥️☮️?

A post shared by Djimsiti Gjimshiti Berat (@djimsitiberat) on

Mateo osvojio Kaju

Fudbalsko-estradna veza između 30-godišnjeg hrvatskog fudbalera Matea Pavlovića i srpske pop pevačice Kaje Ostojić donela je timu Srpskih zetova centralnog štopera.

foto: Printskrin/Instagram

Mateo je učenik Dinama, ali se do statusa igrača francuskog prvoligaša Anžea probijao preko Zagreba, Ferencvaroša i Verdera iz Bremena.

Zoran Mamić u Dubajiu zavoleo Senku

Svojevremeno je pravio karijeru u Bundesligi igrajući za Bajer Leverkuzen, Bohum i Grojter Firt, a danas je javnosti poznatiji kao mlađi brat kontroverznog Zdravka Mamića, koji se zbog brojnih finansijskih malverzacija, nalazi negde u BiH, van domašaja hrvatskog pravosuđa.

foto: Pritnscreen/Facebook

Dok je bio trener u Dubajiu upoznao je i zavoleo Senku Mandić sa kojom je nedavno dobio ćerku.

foto: Profimedia

Kumovi Remo i Kristina, Mirjana i Stiven

foto: Pritnscreen/Instagram

Vezni red bi uz Bastijana Švajnštajgera držali dvojica reprezentativaca Švajcarske Remo Frojler i Stiven Cuber.

Frojler je prošle godine ozvaničio vezu sa Kristinom Sivčić, a kumovi na venčanju bio je drugi švajcarsko-sprski par Cuber, Mirjana i Stiven, koji igra u Hofenhajmu.

mi manchi ❤️

A post shared by KRISTINA FREULER ?? (@kikifreuler) on

foto: Pritnscreen/Instagram

Špic za Anrija i Uga, kapitenska traka za Seliju

Napad predvodi najbolja igračica sveta iz 2015. godine Nemica Selija Šašić, koja već godinama živi u braku sa Markom Šašićem, nekadašnjim igračem više nižerazrednih nemačkih klubova.

Uz Švajnštajgera najjače ime ovog tima bi bio Tjeri Anri, muž Andree Rajačić iz Sarajeva.

Best Women's Player in Europe ! ?

A post shared by #dfbfrauen ⚽️??? (@dfb.frauen.fanpage) on

Lepa Andrea je završila menadžment u Americi, a njen otac je poznati plastični hirurg Nebojša Rajačić.

Pored Francuza, špic bi činili bivši Zvezdin golgeter Ugo Vijeira, muž Novosađanke Nine Aleksić, kao i nekadašnji centarfor Partizana Obijora Odita, izabranik Dunje Viduljević.

Ekipa

Laslo Keteleš - Berat Đimšiti, Mateo Pavlović, Zoran Mamić - Remo Frojler, Stiven Cuber, Bastijan Švajnštajger - Selija Šašić - Tjeri Anri, Ugo Vijeira, Obijora Odita

Klupa

Lotar Mateus, Tomas Dol, Vensan Kompani, Hidetoši Nakata...

foto: EPA/JOSE MANUEL VIDAL

Legenda kaže da su Kompan i Nakata bili veoma blizu venačanja sa devojkama iz Beograda, dok su legendarni nemci Mateus i Dol okončali svoje brakove sa Marijanom, odnosno Biljanom, pa su zato u ovom timu dobili mesto rezervnih igrača.

Kurir sport/D. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track