Sramota je blaga reč: Velški klovn ismeva ceo Real Madrid - Bejl spava dok mu klub osvaja titulu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.07.20. | 10:17

Prevšio je svaku meru

Nastavlja Geret Bejl da vuče za nos ceo Real Madrid. Dobar je fudbaler Velšanin, isplatio se kraljevskom klubu, opravdao 100.000.000 evra uloženih u dovođenje iz Totenhema, niko mu ne spori šta je radio (nekad) na terenu, ali je karakterno totalno podbacio i srlja iz skandala u skandal. Najnoviji je napravio u petak veče, u završnici utakmice sa Alavesom (2:0) kojom se španski gigant za još tri koraka primakao statusu prvaka posle dve godine čekanja.

Kad je shvatio da je propala i poslednja šansa da ga Zinedin Zidan ubaci u igru (kao petu izmenu u četvrtom minutu nadoknade iskoristio je Brahima Dijaza), Bejl je pokazao nepoštovanje prema treneru, saigračima, navijačima (iako ih nije bilo na stadionu „Alfredo di Stefano“). Zaštitnu masku za lice, namenjenu kao odbranu od virusa korona, podigao je preko očiju, pa još digao noge na stolicu, simulirao spavanje, valjda u nameri da pokaže kako ne daje ni pet para za ono što se dešava oko njega. Ubrzo je skinuo masku i počeo da se cereka, što se može tumačiti kao ruganje predsedniku Florentinu Perezu i ostalim članovima uprave Reala.

Izabrane vesti

Ovo je četvrti put uzastopno da Zidan nije dao Bejlu nijedan jedini minut. Donekle ima opravdanje u sjajnim rezultatima tima, nizu od osam uzastopnih pobeda, izvesnoj tituli, pa i lošem fizičkom stanju krilnog napadača, međutim, sam Geret smatra da ga francuski strateg ponižava i da mu se sveti za neke ranije ispade. A Bejl ih je nakupio toliko da bi, da je kojim slučajem u školi, dobio ukor nastavničnog veća. Da pomenemo samo ismevanje Reala kad je reprezentaciju Velsa i igranje golfa okarakterisao važnijim od kluba koji ga debelo plaća, preko manjka komunikacije sa saigračima, činjenice da za sedam godina nije naučio španski, propuštenih šansi da u drugom Zidanovom mandatu vrati karijeru na ispravan kolosek...

Zato Bejl gafovima podseća na klovna kome se danas smeje ceo svet. Ruku na srce, smeje se i sam Geret, jer je ugovorom vezan za klub sa stadiona „Santjago Bernabeu“ do 2022. i po sezoni, navodno, zarađuje, 17.000.000 evra i apsolutno niko na svetu ne želi toliko da ga plaća. Zato mu se i može da tera po svome. Samo što će dođi i ta 2022. i baš da vidimo ko će onda da angažuje igrača koji se u trenutku kad klub juri ka šampionskom naslovu tera šegu i ismeva pretpostavljene.

Sramota je blaga reč.



tagovi

Real MadridGeret Bejl

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara