Nova vest
Fudbal

Subota, 11.07.2020.

10:00

Crveno-beli se okupili; Stanković otkrio da je došlo do promene plana

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, obratio se javnosti povodom početka priprema za sezonu 2020/2021.

Izvor: PT

Autor: PT

Crveno-beli se okupili; Stanković otkrio da je došlo do promene plana
Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su se okupili na stadionu "Rajko Mitić", a Stanković je izneo očekivanja za Zvezda TV.

"Lepo je ponovo biti na Marakani, jedva sam čekao. Imali smo lep odmor, igrači su iščistili glavu i došli su orni i spremni da uđemo u pripreme od kojih dosta zavisi. Znamo ciljeve, pred nama je već prvog avgusta početak prvenstva, a onda čekamo ishode u Ligi šampiona. Prognoze ne mogu da dajem, tek treba da krenemo s radom, po prirodi sam realista, ali i veliki optimista", rekao je Stanković i dodao:

"Žrtvovali smo par dana priprema kako bi dobili par dana odmora. Oni su pravi profesionalci i radili su poslednjih sedam dana. Pripreme će biti jake, kao što su bile i prošle godine".

Trener Zvezde ističe da je došlo do promene plana u vezi priprema i da ekipa neće ići u Vrnjačku Banju, već će svih šesnaest dana biti na Divčibarima.

"Nećemo ići u Vrnjačku Banju, na Divčibarima ćemo biti sve vreme. Od 11. do 27. ćemo biti na Divčibarima. Drago mi je što ostajem u Srbiji, 28. ćemo igrati pripremnu utakmicu na Marakani".

Stanković je navijačima poručio "da budu uz Crvenu zvezdu, da bez njih nema ništa i naravno da nose maske".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve