Uhapšen sin bivšeg ministra Škundrića, pokušao da upadne u Skupštinu

Vladimir Škundrić, sin bivšeg ministra rudastva i energetike Petra Škundriča, uhapšen je večeras pri pokušaju upada u Skupštinu Srbiju, prenose beogradski mediji.
Uhapšen sin bivšeg ministra Škundrića, pokušao da upadne u Skupštinu
Foto: FoNet
Vladimir Škundrić uhapšen je zajedno sa grupom huligana koja je lomila prozore na zgradi Skupštine. Imao je masku i bejzbol palicu kod sebe.
 
"Policajcima je odmah rekao da je sin Petra Škundrića Dačićevog savetnika", navodi izvor "Blica". 
 
Petar Škundrić je visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije i bivši savetnik Ivice Dačića, poznat po dobrim vezama sa Rusijom. Svojevremeno se pominjalo da bi mogao da bude i ambasador u Moskvi.
  • Iguman

    11.07.2020 10:47
    Nego
    Sta je sa Prvim sinom? On ima isto krem drustvo.
  • Drug Crni

    11.07.2020 09:42
    Kako skreću temu. Škundrić se kod privatizacije NIS-a pitao kao pile u klanici. Tada su reč vodili Labus i njegova savetnica za energetiku, Zorana Mihajlović. Nije to tako davno bilo...
  • Dalabu

    11.07.2020 08:57
    Mali na tatu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija