njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. jul. 2020

Jutka osuđen na tri SMS-a dnevno

BRUS, 10. jul 2020, (Njuz) – Milutin Jeličić Jutka, doskorašnji predsednik opštine Brus, prvostepeno je osuđen na slanje do tri SMS-a dnevno, saopšteno je danas u Osnovnom sudu u Kruševcu. Ovaj slučaj privukao je veliku pažnju javnosti pošto su Jeličićeve žrtve javno progovorile o progonu kom su godinama bile izložene.

– Sud je nedvosmisleno utvrdio da je Jeličić svojim žrtvama poslao nekoliko desetina hiljada poruka preko mobilnog telefona. Iako je više puta upozoren da je takvo ponašanje neprihtvatljivo i uznemirujuće, on je nastavio sa ovakvom praksom. Ceneći sve ove dokaze, sud je doneo presudu kojom se optuženom broj poruka koje može poslati ograničava na maksimalno tri dnevno – stoji u presudi kruševačkog suda.Jutkini advokati najavljuju žalbu i očekuju da će kazna biti ukinuta ili ublažena na drugostepenom veću.

– Svi koji poznaju mog klijenta, znaju da mu je SMS jedno od glavnih sredstava za rad. Sud to nije cenio u dovoljnoj meri, pa očekujem da će presuda biti preinačena u žalbenom postupku – kratko je prokomenterisao jedan od Jutkinih branilaca.

Sam Jeličić nije krio razačaranje ovakvom presudom. Smatra da je žrtva političkog progona i da je kazna prestorga.

– Život mi je upropašten – rekao je Jeličić okupljenim novinarima. – Ovako drakonska kazna je rezultat političkih pritisaka kojima je sud bio izložen tokom trajanja postupka. Slanje maksimalnao tri SMS-a na dan je prosto neprihvatljivo i degradirajuće za osobu koja je tokom karijere obavljala važne i odgovorne funkcije kao ja. Koja žena će pristati da se volka sa čovekom koji ne može da joj pošalje bar nekolko stotina poruka dnevno – potišteno se zapitao on i pozvao okupljene da mu objasne kako se instaliraju Wiber i WhatsApp.

 

Nenad Milosavljević

  1. Vlada kaže:

    Omogućiti nekom gej silovatelju da se iživljava, zaslužuje tooooo.

  2. Баш Рђа kaže:

    Овим путем апелујем на овог робијаша да објасни ћери да то што сам је појебо 4 пута, не значи да је волим, волкали смо се мало, лепо нам је било, мислим јбг, ваљда, не сећам се, попио сам ;) Миличице, стварно не бих да сам био трезан, и мене је срамота, и да ти кажем сад на крају ове наше љубави, чувам слику твоје рундаре, иде у новине ако наставиш да ми шаљеш СМС-ове!

  3. Singer kaže:

    Hajde svi vi pametnjakovići poljubiti me u sasvim donji deo ledja.

  4. cikasloba kaže:

    Ako budemo dozvolili brankovićima, migrantoljupcima i okruglozemljašima da nas ulove u njihovu ggggg mrežu, neće više biti SMS-a uopšte, ni za lečenje bolesne dece, pa čak ni za Jutku, iako mu je presudom to tri puta dnevno zagarantovano.

  5. Amazonka kaže:

    Sad kad počnu da pljušte emotikoni plavog patlidžana preko Vibera…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *