Bračni par Lopez-Rodrigez (©AFP)
Bračni par Lopez-Rodrigez (©AFP)

Milijarde pljušte za Metse, u igri i Dženifer Lopez

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.07.20. | 17:03

U toku je prodaja jednog od najpoznatijih MLB timova

Kada se prodaje jedan od najpoznatijih profesionalnih timova u Americi, jasno je da je u pitanju igra za velike igrače. A kada se zna da je u pitanju jedna od najprepoznatljivijih franšiza u drugoj najbogatijoj ligi na svetu, Mejdžor ligi u bejzbolu (jači je samo NFL), očekujte rat milijardera.

I to je upravo ono što se događa poslednjih sedmica nakon što je porodica Vilpon, prebogata njujorško-jevrejska dinastija, odlučila da proda tri četvrtine akcija tima sa Siti filda. Prvu ponudu je dao Stiv Koen koji je ispred investitorskog fonda tražio 80 posto akcija za 2,6 milijardi dolara. S tim što on već poseduje osam posto. Međutim, nešto kasnije se povukao i očekuje se da sada smanji cifru, s obzirom da su mnogi fondovi doživeli velike padove vrednosti zbog pandemije.

Izabrane vesti

U međuvremenu je u igru ušao još jedan fond koji predvodi bračni par dve velike zvezde, sportske i muzičke. U potanju su legendarni Aleks Rodrigez i Dženifer Lopez. Po pojedinim izveštajima jedan od najboljih bejzbol igrača svih vremena i pop diva su poslali ponudu tešku 1.700.000.000 dolara.

Sada je na potezu porodica Vilpon koja će pregledati pristigle ponude i zakazati drugu rundu pregovora. Veruje se da je realna cena za ovaj kontrolni paket akcija Metsa oko 2,4 milijarde dolara.



tagovi

MLBNjujork MetsAleks RodrigezDženifer Lopez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara