KOŠTA URLAO NA KONTEA: Ubaci SESKA! Fabregas se prisetio najsmešnijih detalja iz bogate karijere!
Foto: AP

sjajna priča

KOŠTA URLAO NA KONTEA: Ubaci SESKA! Fabregas se prisetio najsmešnijih detalja iz bogate karijere!

Fudbal -

Sesk Fabregas poznati španski fudbaler prisetio se najsmešnijih trenutaka tokom svoje bogate karijere.

On je govorio o svom odnosu sa Antoniom Konteom, sa kojim je sarađivao u Čelsiju

"Kada je Konte došao u Čelsi ja prva tri meseca nisam ni igrao. On je bio jasan da želi drugačiju vrstu veziste. Nemanja Matić je igrao, ja sam bio povređen i nisam igrao cele sezone. Onda smo otišli na utakmicu protiv Mančester sitija, tada smo dobili sedam utakmica i Konte mi je rekao da moram da igram. Pobeili smo 3:1, igrao sam dobro i asistirao sam Kosti za 1:1. Osećao sam se tada da sam treneru stavio do znanja da moram da igram", rekao je Fabregas za "BBC" i nastavio:

foto: Fonet/AP

"Onda smo igrali sa Vest Bromom, Matić se oporavio i bio je u startnoj postavi. Bila je to tipična utakmica i posle 70 minuta bilo je 0:0, dobro su se branili. Ta utakmica je 'zvala' nekog kao što sam ja da otvori vrata i uradi nešto ali minuti su prolazili i - ništa. Kosta je prišao aut-liniji i prodrao se Konteu: 'Ubaci Seska!'".

foto: Foto: Reuters

Ono što se sledeće desilo, tvrdi Sesk, dobro opisuje Kontea.

"Konte nije menadžer sa kojim bi se trebalo šaliti i on se tada pravio da ne čuje Kostu. Dva minuta kasnije je rekao: 'Sesk, dođi', i dva minuta posle toga sam ušao i asistirao Kosti kod gola", priseća se 33-godišnji Španac

Fabregas trenutno nastupa za Monakoa u profesionalnom fudbalu debitovao je 2003. godine u dresu Arsenala, a zatim igrao za Barselonu i Čelsi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track